ODLAZI I ON

Mladi vatreni u milijunskom transferu napustio Hrvatsku, zaključen posao o kojem se šuškalo

Karlovac: Kvalifikacije za Europsko U-21 prvenstvo, Hrvatska - Portugal
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
12.09.2024.
u 15:29

Rijeka će na njemu zaraditi oko tri milijuna eura, čime se može reći da je momčad s Rujevice zatvorila financijsku konstrukciju za ovu sezonu

Bilo bi to gotovo i nešto ranije, ali stvari su ostavljene za posljednji dan prijelaznog roka u Rusiji. Veldin Hodža, dosadašnji vezni igrač Rijeke i mlade hrvatske nogometne reprezentacije potpisao je za ruski Rubin iz Kazana, objavio je klub. Baš zbog reprezentativne stanke koju je Hodža proveo u društvu naše U-21 nacionalne vrste posao s Rusima malko se otegnuo, no uspjeli su ga klubovi završiti na vrijeme.

Rijeka će na njemu zaraditi oko tri milijuna eura, čime se može reći da je momčad s Rujevice zatvorila financijsku konstrukciju za ovu sezonu. Proračun Rijeke je oko 12 milijuna eura, a zaradili su prodajama Nediljka Labrovića, Marka Pjace, Franje Ivanovića i sada Hodže. Dijete Rijeke za klub je odigralo 93 utakmice i zabilo 10 pogodaka.

Na Rujevici su mu u ovoj reprezentativnoj stanci već našli zamjenu. Na njegovoj bi poziciji trebao ordinirati nekadašnji igrač Dinama, Amer Gojak. Zanimljivo, Hodža je baš protiv Dinama i imao svoj zadnji nastup za Rijeku, na kojem je i zabio pogodak u remiju 1:1.

Ključne riječi

Komentara 1

RU
Rubikon
22:31 14.09.2024.

Otići u agresorsku Rusiju bez perspektive ikakve šta lova radi??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije