Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA NL

Mladina zna formulu: Rudeš u derbiju Cibaliji utrpao četiri komada

Zagreb: SuperSport Prva nogometna liga, NK Rudeš -  NK Jarun
Foto: MarkoLukunic
1/3
12.11.2022.
u 15:15

Zagrebački klub tako je potvrdio sjajnu formu, koja im je donijela i pobjedu nad Istrom u Hrvatskom kupu. Novi trener još ne zna za poraz na klupi.

U derbi utakmici 14. kola Prve NL nogometaši Rudeša su na svom stadionu, s uvjerljivih 4-0, pobijedili vinkovačku Cibaliju, najvećeg konkurenta za prvo mjesto.

Ovom pobjedom Rudeš je samo povećao prednost u odnosu na Vinkovčane te sada imaju pet bodova više na vrhu ljestvice. Rudeš je na 29, Cibalia na 24, dok uz utakmicu manje po 21 bod imaju Vukovar 1991, Dugopolje i Solin.

08.11.2022., SC Rudes, Zagreb - SuperSport Hrvatski nogometni kup, osmina finala, NK Rudes - NK Istra 1961. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Prva dva pogotka na susretu je postigao 19-godišnji Roko Brajković, u 32. i 52. minuti. Nakon primljenog drugog gola gosti iz Vinkovaca su zaigrali mnogo bolje te su pritisnuli domaćina, ali nisu realizirali ni jednu od svojih prilika. Kazna je uslijedila u vidu dva iskorištena kontranapada, a konačnih 4-0 su postavili Tomislav Gudelj u 77. i Dominik Rešetar u 86. minuti.

Trener Davor Mladina tako je ostvario šestu pobjedu u osam utakmica na klupi Rudeša. Prethodno je u Kupu nad favoriziranom Istrom 1961 slavio s 2:1. 

Standings provided by Sofascore
 

>> Hrvatska u infarktnom finalu svladala Mađarsku i postala prvak Europe!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije