HOKEJ NA TRAVI

Mladostašicama naslov

Prvenstvo Hrvatske u hokeju na travi
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
Autor
Igor Capan
31.05.2014.
u 22:00

Kod hokejaša prvak će se doznati u nedjelju, kada se igra treća utakmica Mladosti i Marathona

Hokejašice Mladosti nove su prvakinje Hrvatske u hokeju na travi. Nakon naslova prvakinja Hrvatske u dvoranskom hokeju, mladostašice su ove godine postale i prvakinje u hokeju. 

U uzvratu finala, igranom na Zagrebačkom hokejskom centru, Mladost je s 4:3 slavila protiv dosadašnjih prvakinja, ekipe Zrinjevca. Tako su, s dvije pobjede (i u prvom susretu bilo je 4:3 za Mladost), došle do velikog uspjeha. Pogotke za Mladost postigle su Dolores Peranić (3) i Marijana Franić, a za Zrinjevac Nikolina Subotić (3).

Iako se očekivalo da i njihove klupske kolege, nakon pobjede 5:0 prošlog tjedna nad Marathonom, u subotu osvoje naslov, to se nije dogodilo. U uzvratnoj utakmici Marathon je slavio s 3:1. Mladostaši su poveli nakon autogola vratara Marathona Luke Tomića. Sedamnaest minuta prije kraja Marathon izjednačuje preko Filipa Taušana i taj je rezultat još uvijek Mladosti donosio naslov prvaka. Međutim, Filip Taušan 12 minuta prije kraja dovodi maratonce u vodstvo, a svojim trećim pogotkom u posljednjoj minuti i do velikog slavlja domaćina. 

Treća, odlučujuća utakmica finala igra se u nedjelju 1. lipnja u 18 sati na igralištu Mladosti uza Savu.

U susretu za treće mjesto, Trešnjevka je pobijedila Zrinjevac 6:2 i tako ponovila prošlogodišnji uspjeh. Pogotke za Trešnjevčane postigli su Antonio Snoj (2), Petar Hršak (2), Josip Šmit i Mario Mucić, a za Zrinjevac Mario Briševac i Goran Pravica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije