ODABRAO DRUGU OPCIJU

Mnogi bi ga voljeli vidjeti u Hajduku, no sad je jasno da od povratka na Poljud neće biti ništa

Hajduk i Istra sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/4
05.06.2024.
u 11:22

Talijan je vrlo visoko kotirao kod navijača Hajduka, a pobrao je i dosta simpatija u Istri koja je njegovim dolaskom počela igrati sve dopadiljiviji i prepoznatljiviji nogomet.

Iz redova NK Istre 1961 objavili su u srijedu prijepodne vijest kojom će sasvim sigurno obradovati navijače svoga kluba. Naime, Paolo Tramezzani, 53-godišnji talijanski stručnjak ostat će na klupi kluba sa stadiona Aldo Drosina i sljedeće sezone. Tramezzani je u Istru stigao u veljači, a Puljane je vodio u 15 utakmica završnog dijela sezone. Ostvario je učinak od šest pobjeda, pet remija i četiri poraza uz 1.53 osvojena boda po utakmici.

Nije tajna da su Tramezzanija mnogi navijači Hajduka ponovno željeli vidjeti na poljudskoj klupi. U Hajduku je bio od siječnja do svibnja 2021. godine, kada je odradio 24 utakmice. Tramezzani je bio prvi trener koji je u Hajduk došao na preporuku bivšeg sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa, ali njegova epizoda ondje nije dugo trajala.

Talijan je vrlo visoko kotirao kod navijača Hajduka, a pobrao je i dosta simpatija u Istri koja je njegovim dolaskom počela igrati sve dopadiljiviji i prepoznatljiviji nogomet. Uveo je red u svlačionicu, a to se najbolje moglo očitovati odmah po preuzimanju kluba s Drosine. Naime, tada je iz kluba otišao Ante Erceg, a Tramezzani nije imao problema s time što će Istru napustiti jedan od njenih najboljih igrača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije