NOVO IZDANJE

VIDEO Pogledajte nove dresove Dinama! Na njima je i poruka za konkurenciju

Novi domaći dres
Foto: GNK Dinamo
1/3
07.07.2024.
u 20:22

Dresovi su pred navijačima predstavljeni u Parku Maksimir, a donio ih je dron. Modeli za dresove bili su najnoviji miljenik navijača Sandro Kulenović i Japanac Takuya Ogiwara.

Dinamovi prvi dresovi pod Castoreom imaju jedan poseban detalj. Naime, prvi dres koji ima uzorak pruga broji 36 pruga, jednu za svaki od 35 naslova prvaka Hrvatske koliko je Dinamo osvojio i 36. za naslov prvaka koji Modri žele osvojiti ove sezone. 

Gostujući dres bit će kričave žuto-zelene boje čime podsjeća na Adidasov gostujući dres iz sezone 2019./2020.  Dresovi su pred navijačima predstavljeni u Parku Maksimir, a donio ih je dron. Modeli za dresove bili su najnoviji miljenik navijača Sandro Kulenović i Japanac Takuya Ogiwara.

GALERIJA Dinamov spektakl u Zagrebu! Tisuće su u žarenoj atmosferi slavile s maksimirskim dečkima

Novi domaći dres
1/116

"Na dresu se izmjenjuje 36 tamnijih i jednako toliko svjetlijih dijagonalnih pruga, a ova brojka ujedno nosi i jasnu poruku s neskrivenom ambicijom: nakon 35 dosadašnjih osvojenih državnih naslova prvaka, Dinamo će u novom dizajnu nastojati dohvatiti i 36", napisali su iz kluba.

Osim novog tehničkog sponzora Dinamo je dobio i novog generalnog sponzora, pa tako od ove sezone na prsima Modrih neće biti PSK, već Favbet.

Ključne riječi

Komentara 6

DA
DarthVader
11:13 08.07.2024.

Dresovi su ljepi, a ne oni ruzni adidasovi iz prosle sezone. Adidas dizanj je prava katastrofa.

FR
freeshooter
22:16 07.07.2024.

...ovo nije za vjerovati... ajme meni, najlošiji dresovi ikad, slomite ćete srca navijača... da su se nabavljali na Hreliću, bili bi bolji i ljepši, tko vas je tako preveslao... dajte to mijenjajte odmah, sramota je igrati u tim krpama...

NO
novabit
23:13 07.07.2024.

dresovi hrvatske najruzniji ikad. A sada i Dinamovi najruzniji ikad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije