UOČI SCHALKEA

Modrić ima dodatni motiv: Gol želim posvetiti Tomislavu Bašiću

Tomislav Bašić
Foto: Filip Brala/PIXSELL
26.02.2014.
u 10:08

– Ne bih išao da to nije bilo za njega – kaže Modrić koji je u nedjelju bio na posljednjem ispraćaju na Viru.

Real Madrid večeras u Ligi prvaka gostuje kod Schalkea, a Luka Modrić imat će dodatni motiv da zabije pogodak. Otkrio je zašto.

– Želim gol posvetiti Tomislavu Bašiću – rekao je veznjak Reala, prenosi Defensacentral.

Pokojni Bašić bio je Modrićev nogometni mentor, čovjek koji je u NK Zadru otkrio njegov veliki talent i lansirao ga u nogometni vrh. Luka je u nedjelju iz Madrida stigao na posljednji Bašićev ispraćaj na otoku Viru.

Ne bih išao da to nije bilo za njega – kaže Modrić.

Modrić će se danas više truditi i pucati prema vratima Schalkea, a možda je pripremio i posebnu proslavu gola u kojoj će se prisjetiti svojeg prvog trenera.

>> Pokopan Tomislav Bašić, na ispraćaju bio Luka Modrić

Komentara 3

Avatar Topgen
Topgen
10:27 26.02.2014.

Lijepa gesta. Luka nije samo veliki nogometas.

Avatar Mučki provokator
Mučki provokator
12:51 26.02.2014.

Eto jadan... Jedva skupio za avionsku kartu Madrid-Split... Što ga toliko hvalite zbog toga što je dobrom prijatelju otišao na pokop!? Do čeg je došlo.... Ppiihhh...

KA
karambita
13:04 26.02.2014.

Sigurno je dosao privatnim avioncicem Reala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije