ŠPANJOLSKI MEDIJI:

'Modrić je iz druge galaksije, Real će plakati kada on ode, podigao je na noge Bernabeu'

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/3
06.03.2022.
u 10:35

"Realov stadion skandirao je njegovo ime i plakat će kada ode. Produljenje njegovog ugovora koji završava za tri mjeseca još nije potpisano, ali jasno je da će to biti uskoro riješeno. Hrvat zaslužuje igrati za Real koliko god želi i umiroviti se u tom klubu."

Real Madrid svladao je u 27. kolu Primere Real Sociedad s 4:1 i to na famozan pogon hrvatskog čarobnjaka, Luke Modrića.

Gosti iz San Sebastiana došli su do vodstva u desetoj minuti pogotkom iz jedanaesterca, kojeg je realizirao španjoski reprezentativac Mikel Oyarzabal. No, u zadnjih pet minuta poluvremena uslijedio je preokret, kojeg je inicirao Modrić.

Prvo je asistirao u 40. minuti Francuzu Edoardu Camavingi za izjednačenje, a potom  je u 43. dalekometnim udarcem lijevom nogom u rašlje doveo Real u vodstvo.  U drugom dijelu su Benzema u 76. i Asensio u 79. minuti potvrdili pobjedu Reala, a Modrić je u 82. minuti ispraćen ovacijama s terena.

"Real je gubio, ali onda je Hrvat počeo igrati, pa se i domaćin vratio. Ono što je Modrić pokazao u zadnjih pet minuta prvog poluvremena je za uokviriti. Sjajno je namjestio gol Camavingi, odlično podvalio loptu Casemiru, asistirao Benzemi za poništeni gol i onda sam zabio golčinu", piše Marca uz Modrićevo ime i daje mu maksimalne tri zvjezdice i proglašava ga igračem utakmice te dodaje:

"On je iz druge galaksije. Nevjerojatno je da ovako igra nogometaš star 36 godina. Njegov fantastičan gol, kojeg je zabio nakon što je u prazno poslao Davida Silvu trzajem bokovima, podigao je na noge Bernabeu. Realov stadion skandirao je njegovo ime i plakat će kada ode. Produljenje njegovog ugovora koji završava za tri mjeseca još nije potpisano, ali jasno je da će to biti uskoro riješeno. Hrvat zaslužuje igrati za Real koliko god želi i umiroviti se u tom klubu."

Naravno da to nije ostalo nezapaženo i među tamošnjim novinarima pa su Modriću uputili nove hvalospjeve.

Real vodi s 63 boda i povećao je svoju prednost ispred Seville, koja ima 55 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 1

DU
Deleted user
10:42 06.03.2022.

Da jakoooo će plakati, svih pet minuta prije nego li ga zaborave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije