SRUŠIO REAL MADRID

Trener koji je oduševio svijet u obrani Ukrajine: Putin je kopija Hitlera!

Foto: Screenshot
1/2
02.03.2022.
u 12:08

Vernidub je već nakon posljednje utakmice na klupi Šerifa, protiv portugalske Brage u Europskoj ligi (Šerif je ispao na jedanaesterce), najavio da će raskinuti ugovor sa Šerifom i pridružiti se u Ukrajini svojoj obitelji "uz koju želi biti u najtežim trenucima"

Bivši trener Šerifa Jurij Vernidub, junak velikih uspjeha moldavskog prvaka koji je na putu do Lige prvaka prvo izbacio Dinamo, a zatim u skupini pobijedio prvo Šahtar, pa zatim i madridski Real, priključio se teritorijalnoj obrani Ukrajine. 

Vernidub je već nakon posljednje utakmice na klupi Šerifa, protiv portugalske Brage u Europskoj ligi (Šerif ispao na jedanaesterce), najavio da će raskinuti ugovor sa Šerifom i pridružiti se u Ukrajini svojoj obitelji "uz koju želi biti u najtežim trenucima", a o ruskom predsjedniku kaže:

– Putin je kopija Adolfa Hitlera. On je kreten i nakaza. U pravu su svi oni koji ga šalju u pakao. Nemam prave riječi za njega, imam samo poruku: "Putine, od*ebi!" – rekao je trener i dodao:

– Pobijedit ćemo. Pogledajte kako se borimo. Ukrajinski narod se ujedinio i spreman je na borbu do kraja. Ukrajina iznad svega. Pobjeda će biti naša – zaključio je. Imam 56 godina. Koga da se bojim?! Ja sam već odživio svoj život... Borim se za djecu, unuke, suprugu i svu svoju obitelj – zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 3

GE
Gefufna
14:35 02.03.2022.

Veliko je ukrajinsko srce. Nikada rusi a ni nasi rusofilski komsije to nece razumjeti. Slava Ukrajini!

Avatar Prosenjak
Prosenjak
14:57 02.03.2022.

Reductio ad hit lerum je logična pogriješka sama po sebi. Osim toga taj lik je dao ugušiti plinom i kasnije spaliti u visokim pećima 6 milijuna ljudi samo i isključivo zato jer su bili pripadnici jedne nacije /religije /rase ii zato je ovakav reductio neprihvatljiv jer je to izravno omalovažavanje spomenutih 6 milijuna žrtava holokausta.

DU
Deleted user
12:41 02.03.2022.

Zelenski e porijeklom židov koji kada je došao nije znao Ukrajinski jezik morao ga je naučiti kao i timošenko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije