POHVALE LUKI

'Modrić je postao nezamjenjiv igrač Real Madrida'

Luka Modrić
NPH/Pixsell
13.09.2013.
u 17:33

"Talijan vidi Hrvata kao trajno rješenje", piše AS i napominje da je Ancelotti uoči sezone čvrsto stao uz Modrića i rekao da ga neće prodati.

Godinu dana nakon dolaska u Real Madrid Luka Modrić postao je nezamjenjiv igrač u momčadi, piše španjolski sportski dnevnik AS u članku u kojem se analizira igra hrvatskog veznjaka.

AS navodi da je Modrić odigrao 23 utakmice zaredom, a ove sezone svih 270 minuta u prvenstvu.

Napominje se da je Modrić iz drugog plana stigao do jedne od glavnih uloga. Već je kod Josea Mourinha izborio prvo mjesto u momčadi, a njegov je status još bolji dolaskom Carla Ancelottija.

"Talijan vidi Hrvata kao trajno rješenje", piše AS i napominje da je Ancelotti uoči sezone čvrsto stao uz Modrića i rekao da ga neće prodati.

Real Madrid s Modrićem u udarnom sastavu gostuje ovog vikenda gostuje kod Villarreala.

>> Gareth Bale nakon prvog treninga fotkao se s prijateljem Modrićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije