Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO SJAJNA INVESTICIJA

Modrić opet na naslovnici: Je li ovo dokaz da se zna njegova budućnost

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.05.2018.
u 11:34

– Igrači kao Modrić ne nalaze se često, pa nema smisla da Real žurno traži zamjenu za njega. Mnogo zabrinutiji u Realu moraju biti zbog napada.

Novac koji je Real Modrić uložio u Luku Modrića 2013. pokazao se kao sjajna investicija, nije slučajno da je tada počela dominacija Reala u Europi. Tom rečenicom Marca započinje tekst u kojem piše da bi potencijalni nasljednik hrvatskog maestra na Santiago Bernabeuu mogao biti Christian Eriksen iz Tottenhama.

– S obzirom na Lukine godine u Realu su svjesni da neće biti ništa bolji te razmišljaju o njegovu nasljedniku, a na Realovu popisu igrača koji bi ga mogli zamijeniti jest Eriksen, no nije nužno da će se taj transfer realizirati na ljeto – ističu Španjolci pa dodaju:

– Koliko je Modrić važan za momčad Zinedinea Zidanea savršeno je ilustrirano u finalu Lige prvaka u subotu kada je pokazao da će ga biti nemoguće savršeno zamijeniti.

– Igrači kao Modrić ne nalaze se često, pa nema smisla da Real žurno traži zamjenu za njega. Mnogo zabrinutiji u Realu moraju biti zbog napada.

Kako je Marca dnevnik koji jako dobro poznaje situaciju u Madridu, ovo bi definitivno moglo značiti da Luka ostaje u Madridu.

Eriksenu je tek 26 godina i pred njim je mnogo više godina na najvišem nivou u usporedbi s Modrićem. To barem sugerira zdravi razum, ističu Španjolci.

Danac bi ipak ovog ljeta mogao stići u Real i tako ponuditi Zidaneu opciju koju nije imao ove godine, a to je da više rotira Modrića i Kroosa, jer ni Dani Ceballos ni Mateo Kovačić pravu priliku nisu odbili.

Nešto će se sigurno pitati i prvog čovjeka Spursa Daniela Levyja koji se već u nekoliko navrata pokazao kao težak pregovarač.

Luka Modrić
1/14

 

Komentara 13

MO
mobitel20
12:14 30.05.2018.

Luka Modric, potomak hrvatskog stradalnika, domoljub i cestit covjek je sluzbeno najbolji veznjak svijeta i u najboljoj postavi Reala u cijeloj povijesti ! Ponos Hrvata ! A jugonacionalisti neka trolaju i guse se u svojoj zavisti i zuci koju imm proizvodi svaka promocija Hrvata i Hrvatske !

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
13:00 30.05.2018.

ko je taj Real Modrić ????

SJ
Samo ja
19:37 30.05.2018.

hahah pa nije Modric pred umor pa ga pod hitno rijesiti... Moze jos dat 3 sezone bez problema,pa makar sa klupe ulazio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije