KUP KRALJA

Modrić nakon poraza: Bili smo bolji, Barca je zabila sretan gol. Mirni smo, idemo tamo pobijediti

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/3
03.03.2023.
u 08:23

Kapetan hrvatske reprezentacije i veznjak Reala komentirao je ishod El Clasica pa najavio revanš za mjesec dana. Luka je bio blizu pogotka u prvoj minuti...

U prvoj polufinalnoj utakmici Kraljeva kupa Barcelona je u Madridu pobijedila s 1:0 i tako si stvorila značajnu prednost pred uzvratni susret. Svojevrsno je to iznenađenje jer katalonska momčad na ovo je gostovanje stigla bez trojice iznimno važnih igrača - Lewandowskog, Pedrija i Dembelea, ali na kraju je bila s(p)retnija. Real je bolje otvorio utakmicu i imao inicijativu, a već u prvoj minuti Luka Modrić našao se sam ispred vratara, ali je pogodio vanjski dio mreže.

Doduše, i sudac je podignuo zastavicu i označio zaleđe, ali da je hrvatski reprezentativac postigao pogodak, ta bi se situacija zasigurno provjeravala jer je bila dvojbena. Nastavio je Real pritiskati, čak je Benzema uspio zatresti mrežu, ali bio je u zaleđu pa pogodak nije priznat. Modrićev pokušaj pogledajte u nastavku.

- Šteta... Stvorili smo puno prilika, ali ih nismo mogli iskoristiti. Igrali smo dobro, samo što nismo bili precizni pred golom. Šteta što barem jednu šansu nismo pretvorili u gol i otišli u Barcelonu s remijem. Ali mirni smo i idemo tamo pobijediti - rekao je 37-godišnji hrvatski virtuoz nakon utakmice.

Blaugrana, dakle, nije mogla računati na tri standardna prvotimca.

- Barcelona je uvijek sjajna momčad, bez obzira na to tko joj je ozlijeđen. Na kraju je i tako oslabljena pobijedila, ali sretnim golom. Barcelona je pobijedila, ali mi smo bili bolji. Vjerujem u svoju momčad, možemo pobijediti na uzvratu i proći - zaključio je Modrić. 

Uzvratna utakmica na rasporedu je 5. travnja na Nou Campu, a u međuvremenu ova će dva suparnika odigrati i jedan međusobni susret u prvenstvu.

 

Komentara 4

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:27 03.03.2023.

Bili su bolji i PSG i City i Liverpool pa ste ih pobijedili lani u LP.

T2
Tomo_20
08:35 04.03.2023.

Barca 30 posto loptu imala sta je cudno i dva tei udarca I jos autogol taj ce barcu kostat na kraju

T2
Tomo_20
08:33 04.03.2023.

Zato ce biti sladje kad barcu kuci izbacimo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije