Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI U BASKIJI

Modrić nastavlja ispisivati povijest Reala. Ancelotti: 'Njegova forma je spektakularna'

LaLiga - Getafe v Real Madrid
Foto: ANA BELTRAN/REUTERS
1/3
27.04.2024.
u 09:00

Real Madrid pet kola prije kraja ima 14 bodova prednosti ispred drugoplasirane Barcelone i izvjesno je da su sve bliže osvajanju titule prvaka Španjolske. Modriću bi to bio 25. trofej koji je osvojio s klubom

Real je u petak navečer gostovao kod Real Sociedada u utakmici 33. kola španjolske La Lige. Madridski klub slavio je rezultatom 1:0, a Luka Modrić je upisao svoj 527. nastup za "kraljevski klub". Time je postao treći stranac po broju nastupa za klub, izjednačen s Brazilcem Robertom Carlosom. Više puta od njega igrali su Marcelo i Karim Benzema s 546, odnosno 648 nastupa.

"Luka je pokazao, baš kao i u prethodnim utakmicama, da se nalazi u optimalnoj fizičkoj formi", rekaoje trener Carlo Ancelotti nakon utakmice. Modrić je povezao dva nastupa s visokom minutažom. U Baskiji je igrao 84 minute, a prošle nedjelje je protiv Barcelone igrao svih 90 minuta.

VIDEO Luka Modrić plakao nakon drame: 'Ovo bi mogao biti kraj'

Real Madrid pet kola prije kraja ima 14 bodova prednosti ispred drugoplasirane Barcelone i izvjesno je da su sve bliže osvajanju titule prvaka Španjolske. Modriću bi to bio 25. trofej koji je osvojio s klubom. Jednako imaju spomenuti Marcelo i Benzema. Također, u dramatičnom četvrtfinalu Lige prvaka Real Madrid je svladao Manchester City, a idući im je protivnik Bayern Munchen. Ancelotti se osvrnuo na mogućnost Modrićevog nastupa.

"Njegova forma je spektakularna pa bi mogao zaigrati u utorak", kazao je strateg Real Madrida. Modrić se ove sezone u početnoj postavi našao 20 puta, dok je 19 puta ulazio s klupe. Također, pobjeda nad Real Sociedadom bila mu je 350. u dresu madridskoga kluba.

GALERIJA Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

LaLiga - Getafe v Real Madrid
1/17

Komentara 3

Avatar Franjo T
Franjo T
09:09 27.04.2024.

Velikan

DI
Dingač
16:49 27.04.2024.

to luka. majstore nogometa.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
10:05 27.04.2024.

Štedi druge igrače za Ligu prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije