Značajna uspomena

Modrić objavio fotografiju s legendarnim Tottijem

Luka Modrić, Francesco Totti
Foto: Facebook
19.02.2016.
u 10:40

Talijanski mediji nakon utakmice s Romom posebno su hvalili Modrićevu igru.

Real Madrid ostvario je cilj pobjedom (2:0) protiv Rome u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. U momčadi kraljevskog kluba bili su i hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić. Talijanski mediji nakon utakmice posebno su hvalili Modrićevu igru.

– Maestralni Luka Modrić Pjanića je strpao u džep. Hrvat je vrlo lako zasjenio reprezentativca BiH te sigurno vodio svoju momčad do pobjede. Neumorno se vraćao u obranu i borio za svaku loptu – analizirali su Talijani.

Hrvatski veznjak iskoristio je i priliku za fotografiranje s legendom Rome, Francescom Tottijem. Ta uspomena imat će posebnu težinu jednog dana jer Tottiju, koji je ušao u igru pred kraj utakmice, bila je ovo možda posljednja utakmica u Ligi prvaka na domaćem travnjaku. Real ima visoku prednost i teško će je ispustiti, a i sam Totti još dvoji hoće li nastaviti karijeru sljedeće sezone.

– S velikim Francescom Tottijem nakon sjajne pobjede – napisao je Modrić uz fotografiju na Facebooku.

>>Modrić strpao u džep Romina razigravača! Pjanić: Real nije bio spektakularan

 

Con el gran Francesco Totti después de ganar el partido de ayer.... mi Ídolo ⚽️󾭻|| With grande Francesco Totti after...

Posted by Luka Modrić on 18. veljače 2016

 

Komentara 2

DU
Deleted user
10:57 19.02.2016.

Di je Cernat? Kaj nije on bolji od Modrića? Zakaj se on nije fotkao? Ili barem Tićinović.....i sad se neš žalit. Močvara.

Avatar grabrik
grabrik
13:20 19.02.2016.

Lukica bi trebao izbjegavati fotografiranja sa macho muškarcima, izgleda žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije