Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSAO JE GOTOV

Modrić postaje kapetan Reala i ulazi među besmrtnike? Pala znakovita objava koja to potvrđuje

Modrić najtrofejniji Realov igrač u povijesti, 6. put dignuo pokal Lige prvaka
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
22.06.2024.
u 22:00

Jasno, još uvijek nije službeno objavljeno niti to da će Luka Modrić ostati u Realu još jednu godinu, no pretpostavlja se da će se i to dogoditi do 30. lipnja, kada Modriću i službeno ističe suradnja koja je potpisana prošlog ljeta

Dosadašnji kapetan madridskog Reala, španjolski reprezentativac Nacho Fernandez trebao bi od iduće se sezone nositi dres saudijskog Al Qadsiaha, njihova novopečenog prvoligaša. To znači da bi se nakon 17 godina u Realu trebao okušati na novoj adresi, a njegova bi kapetanska vrpca mogla pasti u ruke - Luki Modriću.

Španjolska Marca javlja da je igrač već potpisao dvogodišnji ugovor s novim klubom, a Nacho će na ime godišnje plaće dobiti oko 10 milijuna eura. Nacho je ove sezone kao kapetan proslavio domaći i europski naslov. Iskusni 34-godišnji branič već je ranije obavio liječnički pregled, a službena bi objava trebala uslijediti najkasnije nakon Europskog prvenstva.

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Modrić najtrofejniji Realov igrač u povijesti, 6. put dignuo pokal Lige prvaka
1/21

Jasno, još uvijek nije službeno objavljeno niti to da će Luka Modrić ostati u Realu još jednu godinu, no pretpostavlja se da će se i to dogoditi do 30. lipnja, kada Modriću i službeno ističe suradnja koja je potpisana prošlog ljeta. Modrić bi trebao postati Realov kapetan u svojoj 13. sezoni koju će igrati u redovima kraljevskog kluba.

Nacho je, baš kao i Luka Modrić, u Realu osvojio 26 trofeja. To znači da bi, osvoji li Real sljedeće sezone barem jedan trofej, Modrić trebao postati najtrofejniji igrač Reala u povijesti. To bi ga, svakako, uvrstilo među nogometne brsmrtnike, iako je ondje svoje mjesto već davno zaslužio... Nacho i Modrić zajedno su uzeli šest europskih titula, pet naslova svjetskog klupskog prvaka, četiri španjolska prvenstva, dva Kupa kralja, pet španjolskih superkupova i četiri Uefina superkupa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije