Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SVE ILI NIŠTA

Talijanska zvijezda otkrila što Modrića čini nogometnim velikanom: 'Zato je idol mnogima'

Euro 2024 - Croatia v Albania
Foto: Carmen Jaspersen/REUTERS
1/4
22.06.2024.
u 19:09

''Apsolutno ne, pokušat ćemo dominirati utakmicom i pobijediti. Hrvatska je jaka momčad, ima nevjerojatne igrače", rekao je veznjak Rome Lorenzo Pellegrini

Nogometne reprezentacije Hrvatske i Italije susrest će se u ponedjeljak u posljednjoj utakmici grupne faze Europskog prvenstava. Susret će se igrati u Red Bull Areni u Leipzigu, a na rasporedu je od 21 sat. Utakmica je od ključne važnosti za obje momčadi, a osobito za Hrvatsku. Italija trenutno ima tri boda i jedan joj je dovoljan za prolaz u osminu finala. S druge strane, Hrvatska ima tek bod i pobjeda je nužna ukoliko želi osigurati nokaut fazu.

Italija nema toliki pritisak, no nakon loše predstave protiv Španjolske još mogu izgubiti drugu poziciju. Dakako, azzurri se žele i iskupiti svojim navijačima za nezavidnu igru. Premda im je dovoljan bod, ne žele igrati na remi obzirom da smatraju kako bi takav pristup mogao imati kobne posljedice na konačan rezultat.

GALERIJA Mbappeu zabranili da nosi ovu masku, pogledajte s kakvom se pojavio na meču protiv Nizozemske

Euro 2024 - Croatia v Albania
1/28

''Apsolutno ne, pokušat ćemo dominirati utakmicom i pobijediti. Hrvatska je jaka momčad, ima nevjerojatne igrače. Loše su krenuli u turnir porazom od Španjolske, ali su i tada stvorili dosta prilika i imali veći posjed. Italija ima kvalitetu i pokušat ćemo dominirati susretom", rekao je Lorenzo Pellegrini.

“Luka Modrić je nevjerojatan igrač, ali njegova igračka kvaliteta je samo dio njegove klase. Modrić ima tako jaku osobnost i suigrači uvijek mogu računati na njega u teškim trenucima. Mislim da je zato on idol mnogim igračima", rekao je veznjak Rome o kapetanu vatrenih i najboljem hrvatskom nogometašu svih vremena.

Dakako, Hrvatska može proći uz remi, no tada se situacija bitno komplicira. Osim što ovisi o rezultatima drugih trećeplasiranih reprezentacija, riskira da je pretekne Albanija koja se susreće sa Španjolcima. Obzirom da je furija osigurala prolazak, nije nemoguće da će odmarati igraće i puno laganije shvatiti za njih rezultatski nevažnu utakmicu. Dakle, nije isključeno da Albanija također može preoteti treće mjesto.

VIDEO Ovo je sastav Hrvatske protiv Italije: Dalić će napraviti veliku promjenu u momčadi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije