ODLAZI IZ REALA

Modrić pronašao novi klub od iduće sezone? Presudili su razgovor sa zvijezdom i astronomska plaća

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/7
25.12.2023.
u 10:09

Navodno je presudio telefonski razgovor s Portugalcem koji ga je uvjerio da dođe, ali i basnoslovna plaća.

Španjolski mediji pišu kako je Luka Modrić na pragu odlaska iz madridskog Reala i vrlo vjerojatno igra svoju posljednju sezonu na Santiago Bernabeu. Nedavno su se pojavile nove informacije iz Saudijske Arabije da je kapetan vatrenih pronašao novi klub od iduće sezone, to bi navodno trebao biti Al Nassr. 

GALERIJA Saudijci: Modrić je blizu odlaska u Al Nassr

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/7

Stranica Byan Nassr, koja se bavi zbivanjima u Al Nassru, tvrdi kako je Modrić pristao pridružiti se bogatom klubu od iduće sezone i postati suigrač Cristiana Ronalda i još jednog vatreng Marcela Brozovića. Navodno je presudio telefonski razgovor s Portugalcem koji ga je uvjerio da dođe, ali i basnoslovna plaća. 

VEZANI ČLANCI:

Odlazak na Bliski istok donio bi ogromnu zaradu najboljem hrvatskom nogometašu u povijesti. Na stolu je godišnja plaća od 30 milijuna eura. Za usporedbu, u Realu je prošle sezone imao 21,88 milijuna eura bruto.

 

 

Komentara 13

JA
jamesd
16:00 25.12.2023.

Samo novac

PR
principjelannotsdp
10:44 25.12.2023.

Navodno, već godinama “navodno” Modrić napušta Real. Najbolji veznjak ovog stoljeća.

DU
Deleted user
10:15 25.12.2023.

Bravo Luika. Sve naj u 2024 tebi i tvojima. Legenda je legenda a ti si i vise od toga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije