Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurosport

Modrić u idealnoj momčadi kola, Rednkapp oduševljen

Luka Modrić
Pixsell
01.03.2010.
u 21:21

Eurosportov internet portal uvrstio je hrvatskog rnogometnog reprezentativca Luku Modrića u idealnu momčad 28. kola Premiershipa.

Eurosport je pojedini igračev učinak izračunao na način da je zbrojio ocjene šest nacionalnih listova, The Suna, Daily Stara, Daily Mirrora, Dailya Maila, The Timesa i The Guardiana, te izračunao njihov prosjek.

Modrić je postigao gol za Tottenhamovu domaću pobjedu nad Evertonom 2-1, a zabio ga nakon akcije koju je pokrenuo Vedran Ćorluka. Branič “vatrenih” je petom vratio loptu Niki Kranjčaru, a ovaj ju gurnuo prema strijelcu koji je ušao metar-dva u kazneni prostor i prebacio vratara Evertona Tima Howarda.

Modrićeva prosječna ocjena kroz šest spomenutih listova iznosila je visokih 8, a jedino je bolje ocijenjeni igrač od njega bio argentinski napadač Manchester Cityja Carlos Tevez kojem su dva postignuta gola u 4-2 pobjedi nad Chelseajem na Stamford Bridgeu donijele prosječnu ocjenu 8.5.

Najbolja momčad 28. kola Premiershipa prema Eurosportu:

Pepe Reina (Liverpool) – 7.5, Javier Mascherano (Liverpool) 7.5, Brede Hangeland (Fulham) 7.5, Scott Dann (Birmingham) 7.5, Gareth Bale (Tottenham) 8, - Stuart Holden (Bolton) 8, Cesc Fabregas (Arsenal) 7.5, Luka Modrić (Tottenham) 8, - Craig Bellamy (Manchester City) 8, Carlos Tevez (Manchester City) 8.5, Martin Paterson (Burnley) 7.5

Redknapp: Modrić se vraća najboljim izdanjima

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp oduševljen je pogotkom i igrom Luke Modrića u prvenstvenoj pobjedi u nedjelju protiv Evertona 2-1 na White Hart Laneu.

Prekrasan drugi pogodak za Tottenham postigao je Luka Modrić i to u akciji u kojoj su prethodno sudjelovali i njegovi kolege iz hrvatske reprezentacije, Vedran Ćorluka i asistent Niko Kranjčar.

- Luka Modrić se vraća svojim najboljim izdanjima. Zabio je sjajan gol. On je igrač koji bi mogao igrati u svakoj momčadi na svijetu – još jednom je ponovio Redknapp ono što je i ranije govorio za hrvatskog reprezentativca.

- U utakmici protiv Evertona najviše me radovao način na koji smo igrali. Uživao sam u našoj predstavi u prvom poluvremenu. Istinsko je zadovoljstvo voditi momčad koja igra takav nogomet – dodao je Redknapp.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije