Real vs Betis

Modrić u početnoj postavi na Ancelottijevoj premijeri

'Real Madrid's Cristiano Ronaldo (L) congratulates Luka Modric for his goal against Real Zaragoza during their Spanish first division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid November 3, 2
Reuters/Pixsell
18.08.2013.
u 17:39

Carlo Ancelotti nikada nije izgubio premijernu prvenstvenu utakmicu na klupi nekog od klubova koje je vodio u karijeri

Madridski Real u prvom kolu Primere dočekuje Betis (21 sat). Klub sa Santiago Bernabeua tako kreće u novu eru; Mourinha više nema, a na klupi je Carlo Ancelotti.

Real je odlično odradio pripreme i navijači s nestrpljenjem čekaju prvu službenu utakmicu. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je fantastičan na pripremama i izborio se za mjesto u udarnoj momčadi. Tako će i večeras biti u početnoj postavi. Barem tako najavljuju svi španjolski mediji.

A ako je vjerovati statistikama, večeras bi Real trebao do pobjede. Naime, oni od prosinca 2011. ne znaju za prvenstveni poraz na domaćem terenu, dok Carlo Ancelotti nikada nije izgubio premijernu prvenstvenu utakmicu na klupi nekog od klubova koje je vodio u karijeri.

Vjerojatna momčad Reala za prvu utakmicu sezone:

Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Modrić, Khedira, Isco - Özil, Benzema, C. Ronaldo

>>Mirror tvrdi: Modrić želi u United, čeka službenu ponudu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije