TREBAO BI ZAIGRATI

Samo dva dana nakon objave da je pozitivan, Modrić je već negativan na koronu?

Champions League - Real Madrid Training
GLEB GARANICH
17.12.2021.
u 16:13

Podsjetimo, u Real Madridu se u kratkom roku dogodio neočekivani val zaraza. Prvo su se zarazili Modrić i Marcelo, a samo dan nakon toga iz kluba je objavljeno da su pozitivni i Marco Asensio, Gareth Bale, Rodrygo Goes i Andrij Lunjin, ali i pomoćni trener Davide Ancelotti.

Samo dva dana nakon što je na službenim klupskim web-stranicama objavljeno da je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić pozitivan na koronavirus, iz španjolskih medija dolazi obavijest da je Modrić već dobio negativan nalaz

Naime, to piše tamošnji El Chiringuito, koji također piše da bi tako Modrić već trebao igrati ovog vikenda kada Real Madrid u La Ligi igra protiv Cadiza.

Španjolska Marca piše da po pravilima španjolske Primere Modrić ionako neće smjeti zaigrati idućih deset dana (dva kola), no Real Madrid je uložio službenu žalbu i čeka odgovor.

Podsjetimo, u Real Madridu se u kratkom roku dogodio neočekivani val zaraza. Prvo su se zarazili Modrić i Marcelo, a samo dan nakon toga iz kluba je objavljeno da su pozitivni i Marco Asensio, Gareth Bale, Rodrygo Goes i Andrij Lunjin, ali i pomoćni trener Davide Ancelotti.

Još uvijek se čeka potvrda ove informacije sa Santiago Bernabeua.

Komentara 2

LI
liliZG
16:43 17.12.2021.

dokaz da brzi testovi niš ne valjaju

DU
Deleted user
19:05 17.12.2021.

Dokaz da pcr testovi su 3 % efikasni odnosno tocni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije