pogledajte video

Moment kad su hajdukovci stigli pred Torcidu: Orilo se 'Vukovar i Škabrnja', a onda je krenula posebna pjesma

Slavlje igrača i navijača na Poljudu
Dalmatinski portal/Screenshot
13.11.2023.
u 09:52

Zadovoljstvo su navijači na Poljudu podijelili s igračima Hajduka, koji su nakon posljednjeg zvižduka suca tradicionalno došli pod sjevernu tribinu.

Hajduk je s 3:1 sinoć svladao Varaždin u 15. kolu HNL-a i odvojio se na vrhu ljestvice od Rijeke i Dinama, koji su remizirali u derbiju na Rujevici. Za Hajduk su zabijali Pukštas, Šarlija, Krovinović ali i Uremović koji je zabio autogol sedam minuta prije kraja. Bila je to peta pobjeda u nizu za trenera Mislava Karoglana, koji na klupi Hajduka, u dva navrata, i dalje nije doživio poraz u ukupno 15 odrađenih susreta.

Zadovoljstvo su navijači na Poljudu podijelili s igračima Hajduka, koji su nakon posljednjeg zvižduka suca tradicionalno došli pod sjevernu tribinu. Torcida je glasno skandirala 'Vukovar' i 'Škabrnja', uoči teških obljetnica Domovinskog rata koje će Hrvatska obilježiti u tekućem tjednu. A onda - krenula je posebna pjesma koja već predugo odzvanja Poljudom. 'Samo jednu želju imam...', pjevali su torcidaši kojima se pridružio i ostatak stadiona te su igrače Hajduka i trenera Karoglana, ispratili pljeskom. Pogledajte u videu kako su izgledali ti trenuci. 

Komentara 3

TO
Tornado0508
19:14 15.11.2023.

Bravo Torcida, a tko bi nam trebao odredjivat sto cemo pjevati u nasoj drzavi a sto ne

ST
struky3_
12:30 13.11.2023.

Šta Vukovar i Škabrnja imaju s nogometom ?

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
10:54 13.11.2023.

opet euforija,hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije