PREPUCAVANJE

Mostova zastupnica 'spustila' Mamiću porukom o eurima i offshore računima

Zdravko Mamić
Foto: Facebook/Pixsell
06.04.2017.
u 09:06

"Vrijeme je da napustite hrvatski nogomet i time ljubav usmjerite samo na navijače i hrvatski sport. E, onda bi vaša ljubav imala težinu!"

Ivana Ninčević-Lesandrić, zastupnica Mosta, jučer se na sjednici u Saboru pojavila s dodatkom koji je privukao veliku pozornost. Na njezinu fasciklu isticala se naljepnica s prekriženom glavom Zdravka Mamića koja simbolizira otpor protiv Mamićeve vladavine u Dinamu i hrvatskom nogometu.

Mamić joj je uzvratio fotografijom na kojoj se isticalo srce s natpisom "samo ljubav" i uz poruku "u mom fasciklu nema mjesta za mržnju". Sada je Dinamovu savjetniku uslijedio odgovor mlade Mostovke iz Solina.

"Istina, kod vas u fasciklu ima mjesta samo za ljubav – ali kako vidimo za onu prema eurima na offshore računima. 

Vrijeme je da napustite hrvatski nogomet i time ljubav usmjerite samo na navijače i hrvatski sport. E, onda bi vaša ljubav imala težinu!

A ja vjerujem da vi to možete! Samo ljubav", napisala je Ninčević-Lesandrić na Facebooku.

>> Mostova zastupnica narugala se Zdravku Mamiću, evo kako joj je odgovorio

Komentara 55

DU
Deleted user
09:38 06.04.2017.

Ne smeta joj to sto su sve Hajdukove uprave krale upravo u grandioznim razmjerima i sto su skartirali Modrica jer nitko nije dao pare da ga pogurne. Za svu njenu zatucanost kriv je Mamic. Gluposti i zaglupljenosti ime ti je Most.

DU
Deleted user
09:32 06.04.2017.

Znači Ivana zakopavaš se sve dublje.Pokaži ti ljubav prema građanima kroz zaposlenja i plaće. Populizam na najjače širiš. Eto to nekolicina plitkih može provariti,ali drugi znaju da je ovaj u Hrvatsku više donio ne odnio.Dok svi vi samo minuse radite.

GE
genex
09:36 06.04.2017.

mlada partizanka mostovka griješi u nekoliko osnovnih stvari : 1.za nju očigledno ne postoji presumpcija nevinosti 2. i ja osobno mislim da je most katastrofa i mislim da bi bilo bolje da se povuku iz politike ali ovo je demokratska zemlja i netko je glasovao za njih pa prema tome moram to prihvatiti. isto tako , tražimo od vas da poštujete legalne procese koji su doveli mamića u dinamo i hns.zašto vi gospođice mislite da ima vas tzv.navijača više od nas koji želimo da mamić bude u nogometu ? 3.ljubav prema eurima je dobra stvar.vi isto volite kune,dobivate veliku saborsku plaću za mlaćenje prazne slame i ovu demagogiju. 4.off shore tvrtke su legalni način poslovanja i nisu zabranjene.dapače,nitko ne zamjera ljudima što žele platiti manje novca da bi uhljebi kao vi imali tako velike plaće. 5. i na kraju,obzirom da ste u zakonodavnom tjelu RH,predlažem vam da donesete zakon po kojem bi vaš klub,da ga ne imenujem,dekretom osvajao prvenstvo bar svaku drugu godinu.vjerujem da bi s time bila zadovoljna vaša izborna baza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije