istjeruje pravdu

Mourinho ponovno 'rešeta': Manchester Cityju treba oduzeti bodove!

Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL
01.05.2015.
u 13:55

Pogledajte Romana Abramoviča. On se drži svih pravila, a u Chelseaju živimo od onoga što stvorimo - kaže Portugalac.

Jose Mourinho ponovno se oglasio. Ovog puta 'na tapeti' je Manchester City, glavni konkurent njegova Chelseaja u Premiershipu. Portugalac smatra kako bi Građanima trebalo oduzeti bodove zbog kršenja financijskog fair playa.

City je prošle sezone kažnjen s 49 milijuna eura, no Posebnom to nije dovoljna kazna.

- Nije dovoljno da Manchester City plati kaznu od 50 milijuna. Treba im oduzeti bodove, to bi bilo pošteno. Treba poštovati financijski fair play. Pogledajte Romana Abramoviča. On se drži svih pravila, a u Chelseaju živimo od onoga što stvorimo. To nas čini boljima - naglasio je Mourinho.

>>Mourinho ponovno 'bocnuo' Wengera: Da je to lako, ti ne bi ispao iz Lige prvaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije