JOSEOVI DOJMOVI

Mourinho: Teško da ćemo proći dalje

\'Real Madrid\'s Portuguese coach Jose Mourinho gestures during the Spanish King\'s Cup football match Real Madrid CF vs Ponferradina on December 20, 2011 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid.
AFP
19.01.2012.
u 09:57

– Kada pobjeđujemo, onda su svi zaslužni, a kada gubimo, odgovoran sam ja – rekao je trener Reala.

Poraz od Barcelone u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Jose Mourinho nije mogao opravdati. Ljutita je bila publika na Santiago Bernabeuu, još jedan El Clasico otišao je u ruke Katalonaca.

Pokušali smo kontrolirati utakmicu i natjerati protivnika da nam ostavi prostor za protunapade. Prolaz je moguć, ali vrlo teško kaže Mourinho.

U igru je od prve minute uveo Altintopa i oporavljenog Carvalha, što mu neki zamjeraju.

Oni su odigrali dobro i ne vidim tu ništa sporno. Najlakše bi bilo reći da Carvalho nije spreman, ali on se stavio na raspolaganje sa željom da pomogne.

Priznao je trenersku odgovornost za poraz.

Ključne riječi

Komentara 3

MG
mgodek2
10:44 19.01.2012.

\"Veliki\" trener u toliko puta dokazanoj nemoći protiv Barcelone, pokušao je nešto što još nitko nije. Postavio je igru sa 7 obrambenih i 3 navalna igrača. Poslije utakmice svakome je jasno zašto to još nitko pokušao nije.

Avatar jwayne
jwayne
13:40 19.01.2012.

Barem se više na izvlači na suđenje. Počinje i svoje igrače prozivati zbog grubosti. Postaje sve normalniji. Još kad prizna da je Barca trenutno puno bolja ekipa od Reala onda će biti veliki trener.

Avatar Idler 3
Idler 3
17:02 19.01.2012.

Ne teško nego nikako al nije nit bitno. Prvenstvo im se smješi, a to čekaju i više neg pobjedu nad Barcom !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije