Premješten na klupu

Moyes izgubio strpljenje: Jelavić dobio sedam minuta u pobjedi

nikica jelavić portal
30.01.2013.
u 23:05

Mladen Petrić igrao je zadnjih 15-ak minuta, a izravni je "krivac" za treći gol Fulhama. Pucao je prema vratima, a loptu je u mrežu skrenuo protivnički branič O'Brien.

Golgeterski post (u prvenstvu je zadnji put zabio 9. prosinca, odnosno prije sedam utakmica) došao je Nikicu Jelavića mjesta u sastavu Evertona. Menadžer David Moyes preselio je našega napadača na klupu u utakmici 24. kola s West Bromwich Albionom, a u pobjedi 2:1 Jelavić je u igru ušao tek u 83. minuti.

Drugi Hrvat u Premijernoj ligi, Mladen Petrić, ipak je dobio malo više prostora da se pokaže. U 3:1 pobjedi Fulhama nad West Hamom na terenu je bio od 77. minute kada je zamijenio Berbatova. I 13 minuta bilo mu je dovoljno da zakuha pogodak. U prvoj minuti sudačke nadoknade Petrić je pucao prema golu West Hama, a lopta se od protivničkog braniča O'Briena odbila u mrežu.

U derbiju kola Arsenal je ugostio Liverpool i topnicima se nije dobro pisalo nakon prvih sat vremena igre. Gosti su vodili 2:0 pogocima Suareza (5. minuta) i Hendersona (60.), a onda je momčad Arsenea Wengera u samo dvije minute došla do izjednačenja. Tih 2:2 bio je ujedno i konačan rezultat, a bod su Arsenalu spasili Giroud u 65. te Walcott u 67. minuti.

Ostali rezultati: Manchester United - Southampton 2:1, Reading - Chelsea 2:2, Norwich - Tottenham 1:1.

Poredak: Manchester United 59, Manchester City 52, Chelsea 46, Tottenham 42, Everton 41, Arsenal 38...

Komentara 2

Avatar Topgen
Topgen
23:30 30.01.2013.

Kad golgetera stane , nece pa nece , najbolji antibiotik je ... klupa.

BU
budagigo
23:32 30.01.2013.

niš čudno čovjek je panjina kao nogometaš,a kada bi hvalospjevi domačih novinara igrali umjesto njega bio bi mesi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije