NAJBOLJI KAUBOJ

Možda je raspoloženi Denis Buntić trebao igrati u srijedu protiv Srbije

\'Denmark\'s Mikkel Hansen (L) and Kasper Nielsen (R) try to block Croatia\'s Denis Buntic during their group C match at the Men\'s Handball World Championship in Malmo January 20, 2011.     REUTERS/R
Reuters
21.01.2011.
u 15:48

Denis Buntić prije godinu je dana protiv Danske, u ključnoj utakmici za ulazak u polufinale Europskog prvenstva, postigao devet pogodaka. I jučer je bio sjajan protiv Danaca postigavši sedam golova.

Ovakav Buntić možda nam je nedostajao protiv Srbije dan ranije.

- Kopljar je igrao dobro i nije bilo potrebe da ga zamijenim. Istina, u jednom trenutku pomislio sam uvesti Buntića, ali nije trebalo. Ne znam zašto su neki pojedinci protiv Marka u kojeg imam veliko povjerenje - kaže Goluža.

Ključne riječi

Komentara 2

FU
furešta
17:55 21.01.2011.

Ajde Slavko, kupi si naočale. Pa to su dva svijeta. Pa Kopljar nema muda za pucat, a nije ni u stanju izboriti poziciju za pucati. Ono što cijele Hrvatska vidi, ti ne vidiš. Ajde yebiga, što tražiš na poziciji trenera.

LA
lacković
09:43 22.01.2011.

ipak je kopljar gopčev momak i mora igrati, iako je obična panjina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije