za prestižnu nagradu 2022.

Može li ponoviti 2018.? Modrić među favoritima za osvajanje Zlatne lopte

13.04.2022.
u 12:47

Prema tom izvoru listu kandidata za Zlatnu loptu predvodi realovac Karim Benzema, a slijede ga Robert Lewandowski, Mohamed Salah, Kylian Mbappé i Modrić kao peti na listi

Goal.com objavio je ažuriranu listu 20 nogometaša koji su u konkurenciji za osvajanje Zlatne lopte 2022. godine.

Nagrada će se dodijeliti na temelju nastupa tijekom jedne sezone, a ne kalendarske godine kako je bilo do sada.

Među 20 igrača koje Goal.com smatra kandidatima za osvajanje te prestižne nagrade našao se i hrvatski kapetan Luka Modrić koji briljira u dresu kraljevske momčadi.

– Šest golova i deset asistencija. Osvojio je i španjolski Superkup. Modrić je protiv Chelseaja upisao još jednu krasnu asistenciju za Karima Benzemu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Osvajač Zlatne lopte iz 2018. opet je impresionirao u Ligi prvaka – piše Goal.com o veznjaku Real Madrida.

Prema tom izvoru listu kandidata za Zlatnu loptu predvodi realovac Karim Benzema, a slijede ga Robert Lewandowski, Mohamed Salah, Kylian Mbappé i Modrić kao peti na listi.

Podsjetimo, Luka je 2018. postao prvi Hrvat koji je osvojio Zlatnu loptu, a bio je i prvi u povijesti koji je u istoj godini dobio i nagradu za najboljeg igrača SP-a, Uefe, Fife i France Footballa.

>> Predao se prvoosumnjičeni za ubojstvo Denisa Tota:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije