Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI DAN SPETAKLA

Mrtva utrka u Hrvatskoj: Ovo je scenarij kojeg ne viđamo često, dvojac izjednačen na vrhu

Atmosfera na WRC Croatia Rallyu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
19.04.2024.
u 20:37

Reli traje do nedjelje, a pred vozačima je još 12 brzinskih ispita, osam u subotu i četiri u nedjelju

Nakon prvog dana ovogodišnje izdanja Croatia Rallyja, koji se boduje za Svjetsko prvenstvo relijaša i osam odvezenih brzinskih ispita voženih cestama Karlovačke i Primorsko-goranske županije Belgijanac Thierry Neuville (Hyundai) i Britanac Elfyn Evans (Toyota) imaju isto vrijeme. 

Evans je u drugoj polovici programa u petak nadoknadio 8.6 sekundi zaostatka za Neuvilleom, prvenstveno stoga što je Belgijanac probušio gumu ijekom šestog brzinca voženog između Ravne Gore i Skrada. Blizu vodećem dvojcu je i legendarni Francuz Sebastien Ogier (Toyota) sa samo 6.6 sekundi zaostatka.

Neuville i Evans nalaze se i na dvije vodeće pozicije u ukupnom redoslijedu Svjetskog prvenstva nakon prve tri utrke, Neuville je vodeći sa 67 bodova, dok drugi Evans ima 61. Najbolja hrvatska posada u petak bila je Viliam Prodan - Marko Stiperski (Ford) zauzima 30. mjesto sa 13:46.8 minuta zaostatka.

Reli traje do nedjelje, a pred vozačima je još 12 brzinskih ispita, osam u subotu i četiri u nedjelju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije