MUNDO DEPORTIVO:

Alen Halilović odlazi u Sporting Gijon na jednogodišnju posudbu!

Alen Halilović
Joma/UESyndication/PIXSELL
18.08.2015.
u 16:58

'Razgovarao sam s Halilovićem i rekao mu što očekujem od njega. Mi ćemo ga dočekati raširenih ruku.'

Alen Halilović će u Sporting Gijon na jednogodišnju posudbu, bez obzira što se njegov otac s time ne slaže. Sve će biti zgotovljeno do kraja ovog tjedna, a informaciju doznaje Mundo Deportivo.

Barcelona se na ovo odlučio jer Gijon se vratio u prvu ligu i treba im u sredini igrač kakav je Halilović. Ujedno, hrvatski reprezentativac igrat će važnu rolu i pokazati je li za španjolski nogomet ili ipak nije. Bolje potvrde od igranja klubu nižeg ranga neće biti, ako se ne nametne i uzdigne iznad konkurencije, za njega u Barceloni mjesta nema.

– Razgovarao sam s Halilovićem i rekao mu što očekujem od njega. Mi ćemo ga dočekati raširenih ruku. Sada je odluka na njemu i nadam se da će nam se pridružiti. Ako ne, sretno mu bilo negdje drugdje – rekao je trener Sportinga Abelardo Fernandez (45) i želja će mu se očito ispuniti.

Prepreka je bio tek otac, ali nije ovo Prva HNL, gdje roditelji mogu pritiskom mijenjati želje klubova i njihovih trenera. Barcelonina struka procijenila je ovaj prelazak kao najbolji mogući za Halilovića i on će se dogoditi. Na ocu Sejadu je da to prihvati i pomogne sinu da iz svega ovoga izvuće najviše što može, na kocki je mnogo toga.

>> Španjolci tvrde: Halilovićev otac usprotivio se planovima Luisa Enriquea!

Komentara 1

MU
munjaaa
09:57 19.08.2015.

On je za Barcelonu B u trećoj ligi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije