Bivši dinamovac

Murić zabio pogodak za Jung Ajax

Robert Murić
Youtube/Screenshot
21.12.2015.
u 23:37

Murić je stigao u Ajax u lipnju 2014. godine nakon što mu je istekao ugovor s Dinamom

Mladi hrvatski nogometaš Robert Murić postigao je pogodak u pobjedi Jong Ajaxa 2-0 protiv Volendama u 18. kolu druge nizozemske lige.

Bivši igrač zagrebačkog Dinama postigao je pogodak u 10. minuti utakmice, a bio je to njegov četvrti pogodak u 17 nastupa ove sezone u drugoj momčadi Ajaxa koja se natječe u Eerste Divisie. Na 2-0 je povisio Sam Hendriks iz jedanaesterca u 35. minuti utakmice. Kazneni udarac imali su i gosti, no Erik Schouten je u 79. minuti bio neprecizan s bijele točke. 

Murić je stigao u Ajax u lipnju 2014. godine nakon što mu je istekao ugovor s Dinamom. U Maksimiru su pokušali stopirati transfer, a nakon što u tome nisu uspjeli Murića su prebacili u juniore, suspendirali ga, te uz pomoć HNS-a raskinuli profesionalni ugovor kako bi na snagu vratili onaj stari, stipendijski koji je trajao do lipnja 2015. Međutim, FIFA taj ugovor nije priznala i 'Kopljanici' su uspjeli registrirati mladog napadača.

Jong Ajax se nakon 18 kola nalazi na 12. mjestu sa 21 bodom, dok je Volendam na petoj poziciji sa 10 bodova više. U vodstvu je Sparta iz Rotterdama sa 42 boda.

Ključne riječi

Komentara 6

MA
..Marsijanac
00:36 22.12.2015.

Koga jos zanima taj izdajica! Je li vratio i lipu gradu Zagrebu i Dinamu za sav ulozeni trud i troskove razvoja ? Bezobrazni balavander.

JU
juma
02:14 22.12.2015.

Tamo je već godinu i pol, a još nema niti jedne odigrane minute za prvu momčad? Ne razumijem to, Ajax nije ništa posebno,ove godine nisu ušli niti u skupinu EL? Sada novinari mudro šute, a dok je bio u Dinamumu kovali su ga u zvijezde i pitali se zašto nema minutažu. Na kraju su mu toliko zavrtili glavu da sada zaboravljen u tudjini čami i čeka u drugoj momčadi jednog prosječnog Ajaxa. Da bi dobio šansu mora biti barem dvostruko bolji od domaćih igrača, osim toga su ga doveli bud zašto, pa ništa ne gube ako bude još koju godinu igrao drugu ligu.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
09:05 22.12.2015.

12 - to mjesto druge nizozemske lige .... šta treba više reć ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije