FUTSAL KUP

Murter u pet minuta čudesniim preokretom od 1:4 do pobjede protiv Torcide

MNK Murter
18.02.2023.
u 07:30

Drugoligaš Šibenik 1983 napravio je najveću senzaciju u četvrtfinalu Hrvatskog malonogometnog kupa i svladao Futsal Dinamo u Domu sportiva II nakon boljeg raspucavanja šesteraca. Šibenik je vodio sa 2-0 i 3-1, a Dinamo je izborio šesterce golovima u zadnje dvije minute utakmice. No, Šibenčani su bili ti koji su bili bolji u raspucavanju i izborili pomalo i neočekivani prolazak u polufinale.

Sjajnu utakmicu gledali smo u prvom četvrtfinalnom susretu hrvatskog kupa u futsalu. Prvoligaš Torcida bio je veliki favorit u susretu protiv Murtera, šestoplasirane momčadi Druge lige. Već u prve tri minute vidjeli smo tri pogotka, a u do dvadesete minute palo ih je čak pet. Antonio Repić bio je junak prvog poluvremena.

Postigao je tri pogotka za Torcidu koja je na odmor otišla s visokom prednošću (4:1). Činilo se da neće biti iznenađenja jer je isti rezultat stajao na semaforu pet minuta prije kraja. U tim trenucima Murter ide na sve ili ništa i vadi iz igre vratara. S igračem više na parketu uspjeli su postići čudo.

Prvo je Marić postigao autogol za 2:4, a u zadnje dvije minute Murter je preko Celića i Popova došao do izjednačenja.

Pristupilo se izvođenju šesteraca, a tu je Murter triput bio precizan (Anić, Celić, Nadoveza),dok nijedan od trojice igrača Torcide (Mišerda, Zorotović, Marić) nije zabio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije