OD 18:45

Na dva kanala večeras možete gledati Dinamovu borbu za ulazak u Ligu prvaka

Dinamo i Gorica sastali se u 4. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
28.08.2024.
u 09:20

Stručni stožeri oba kluba sve su bacili na tu utakmicu koja donosi elitni klupski nogomet, utakmice s najjačima, ali i više od 30 milijuna eura zarade.

Dinamo i Qarabag u srijedu će od 18.45 sati po našem vremenu odigrati uzvratni susret play-offa Lige prvaka. Stručni stožeri oba kluba sve su bacili na tu utakmicu koja donosi elitni klupski nogomet, utakmice s najjačima, ali i više od 30 milijuna eura zarade. Stoga ne čudi što su u domaćem prvenstvu potpuno izmijenili momčadi, no Dinamov strateg zbog toga nije platio cijenu, plavi su slavili s 2:1 nad Goricom i nastavili sa stopostotnim učinkom, a Qarabag se ipak 'poskliznuo' i nakon godinu dana kod kuće izgubio utakmicu.

No, u ovom trenutku to ih zacijelo ne boli previše, oni su se posvetili Dinamu i žele nadoknaditi taj zaostatak od tri pogotka iz maksimirskog susreta. Dinamo je također fokusiran na ovaj susret, pa je zbog toga i na put krenuo dva, a ne kao što je uobičajeno, dan ranije.

Prije ove utakmice, možda malo kasno, stigla je vijest iz Uefe da navijači Dinama ponovno mogu na gostovanja. Upitno je koliko ih se stiglo snaći, organizirati tako daleki put, ali vijest je svakako dobra za buduće utakmice, bilo u Ligi prvaka kojoj se nadamo, bilo u Europskoj ligi.

Pravdu na travnjaku će dijeliti poznati engleski sudac Michael Oliver (39). Dobro ga poznaju i Dinamo i naša reprezentacija. Dinamu je sudio triput, pamti se susret s Malmö​m kad je dosudio tri jedanaesterca za Šveđane (iskoristili su samo jedan), a plavi su prošli zbog gola u gostima, pravila kojeg više nema. Reprezentaciji je pak sudio šest puta, posljednji put na Euru u 0:3 porazu od Španjolske.

Prijenos utakmice možete gledati na dva programa - HRT 2 ili Arena Sport 1.

 
 
 
 
Ključne riječi

Komentara 1

GN
gnoj
13:33 28.08.2024.

Dobro da je na HRT jer koliko ih plaćamo morali bi više toga prenositi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije