MEDIJI U AZERBADJŽANU

Protiv Dinama će biti 30 tisuća domaćih navijača. Qarabag igra na sve ili ništa

Europa League - Group H - Qarabag v Bayer Leverkusen
Foto: AZIZ KARIMOV/REUTERS
1/3
28.08.2024.
u 08:00

Protiv Ludogoreca momčad je dokazala da može zabiti puno golova. Sada možemo ponoviti istu stvar s Dinamom – kaže Mateusz Kochalski

Igrači Dinama večeras od 18.30 sati gostuju kod Qarabaga u uzvratnoj utakmici doigravanja Lige prvaka. Zagrebački susret završio je 3:0 pobjedom nogometaša koje vodi Sergej Jakirović pa su plavi otputovali bez većeg pritiska. Mediji u Azerbajdžanu još se nadaju nekom preokretu njihove momčadi, Oxu piše o tome kolike će novčane premije dobiti klubovi, a osim toga pozabavili su se i viješću da Dinamo želi braniča Qarabaga Julija Romaa. Navode kako je zagrebački klub dao ponudu od 2,5 milijuna eura za Brazilca, no Qarabag za svog 26-godišnjeg igrača očekuje barem pet milijuna eura pa je ovaj posao gotovo nemoguće realizirati.

Qol javlja da je Romao dobio treći žuti karton ove sezone, ali prema novim pravilima Uefe neće biti suspendiran u uzvratu protiv zagrebačkog kluba. Prema novom pravilu, jedan od žutih kartona koje je igrač dobio nakon dva kvalifikacijska kruga se uklanja. Isti medij prenio je i izjave Sergeja Jakirovića uoči puta na gostovanje, a najviše ih je zanimalo jesu li igrači Dinama pili kokosovu vodu prije Qarabaga te pišu kako su išli i na svetu misu uoči ovog europskog susreta. Jakirović im je na to rekao da se "svake nedjelje održava misa kada god je to moguće. To je najnormalniji slučaj i osobna stvar svakog čovjeka".

GALERIJA Dinamo srušio siloviti Qarabag i stoji na pragu Lige prvaka. Kulenović je heroj večeri!

Europa League - Group H - Qarabag v Bayer Leverkusen
1/116

Qol javlja da će Dinamo i Qarabag uživo pratiti oko 30.000 navijača na stadionu Tofik Bahramov, a svoja očekivanja iznio je i Mateusz Kochalski, poljski pridošlica u ovom klubu:

– Gledao sam utakmicu Qarabaga protiv Ludogoreca u prošlom kolu. Momčad je dokazala da može zabiti puno golova. Sada možemo ponoviti istu stvar s Dinamom. U prvom susretu u Zagrebu momčad je imala mnogo prigoda za gol. Nažalost, nije ih iskoristila, ali možemo zabiti dovoljno u uzvratu – kaže Kochalski.

VIDEO Kranjčar o Dinamu: "Ako svi ostanu na okupu, mogli bi postići dobar rezultat u Ligi prvaka"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije