Političko jahanje na detaljima, a ne na biti

Na Mamića iz svih oružja

Zdravko Mamić (1)
Pixsell
23.02.2012.
u 21:11

Nova vlada donijela je odluku da čak i nepravomoćno osuđeni mogu obavljati određene dužnosti, a sad od sporta traži perfektnu čistoću

Ministar Željko Jovanović još je jednom svoje rekao, poželio da čelnici saveza odu, te najavio napad na Zdravka Mamića, kojeg ne želi gledati ni u Dinamu ni u nogometnom savezu. Slažemo se s ministrom da odnose u našem nogometu treba očistiti, da cijeli sport treba dovesti s trule na zdravu gradu, ali način na koji on to planira, ne nudi nimalo optimizma.

Nova vlada donijela je odluku da čak i nepravomoćno osuđeni mogu obavljati određene dužnosti, a sad od sporta traži perfektnu čistoću. A upravo je sport dobrim dijelom poštovao zakonske paragrafe, suspendirao one protiv kojih se vodi istraga.

Ne tako davno Zdravko Mamić u Madridu pričao nam je o svemu i svačemu, bojao se nove vlasti uvjeren da će svojim djelima uništiti sport.

– Reći ću im jednom sve što ih ide, isto tako i predsjedniku Josipoviću, no za to se moram dobro pripremiti. Pričaju o onome što ne znaju, a da nisu pogledali činjenice – govorio je Mamić u svom stilu.

Prvi čovjek Dinama našao se na udaru, a na njemu može biti samo zbog sukoba interesa.

Nadalje, ako je dosad i bio u sukobu interesa, upitno je je li to još uvijek jer sin Mario više nema svoju agenciju, više nije naveden ni kao djelatnik druge agencije.

– Moj sin nikada nije radio transfere u Dinamo ili iz njega – tvrdio je Mamić.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak <<

Ključne riječi

Komentara 64

ZG
ZGexil
21:27 23.02.2012.

ako ti sin nije radio transfere u ili iz dinama, onda si ih radio ti. dovoljno da odes vise, dosta te je bilo. takvi kao ti i tebi slicni pokopali su zadnju hrvatsku razonodu u korist svog dzepa. kao tebe,e, to isto ide dalmatinskom klanu kao i onim gnjilim spodobama zaljepljenim u foteljama hns-a.

VE
Vexans
21:37 23.02.2012.

Ovaj čovjek svojom pojavom djeluje kao nadolazeći roj komaraca! Pobjegni tko može jer ćete svi imati noćne more. Nitko nesretniji od g.Mamić kad je g.Bandić izgubio predsj.izbore.Koja bi to bila karta!

GO
Gost
13:56 24.02.2012.

jedini stvarni problem je to sto srbe i dalje smeta sve sto je hrvatsko i uspjesno... izgubili rat, pa sad ruse u miru,a mi gledamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije