Dinamo - hajduk

Na nedjeljni derbi stiže 30 buseva Torcide

Torcida
Foto: Torcida/Facebook
08.07.2015.
u 22:53

Po redovima koji su nastali može se naslutiti da će posjet biti sjajan.

U srijedu je počela prodaja ulaznica za nedjeljni derbi Dinamo – Hajduk (Maksimir, 19 sati) i po redovima koji su nastali može se naslutiti da će posjet biti sjajan.

S druge strane, Torcida najavljuje pravu invaziju na Zagreb, u pripremi je, kažu torcidaši, 30 autobusa.

- Zbog jako velikog interesa za utakmicu i s obzirom da nam je cilj vratiti derbi na tribine, za odlazak na ovo gostovanje spremno je čak 30 autobusa! Barjak pobjede je u rukama hrabrih, svi na Maksimir, invazija počinje - poručili su iz Torcide.

Jedino što možemo poželjeti je da derbi protekne u lijepom navijanju i poticajnom ozračju.

>>Fizički obračun ispred blagajne, Dinamo pozvao policiju

>>BBB-i bliski Mamiću isto dolaze na sjever: Nema povlačenja!

 

Klub Navijača Hajduka "Torcida Split" organizira putovanje u Zagreb na utakmicu Dinamo - Hajduk ovu nedjelju, 12.7., na...

Posted by Torcida Split on 8. srpanj 2015

Ključne riječi

Komentara 5

VK
vječni krojf
08:11 09.07.2015.

Sada mogu doci i uzivati na Maksimiru.Pobjednik se zna vec par dana odkada je pocela akcija totalnog rusenja Dinama.To se je pokusavalo vec i prije,pogotovu dolaskom Sanadera na vlast ali nije uspjelo,pa onda dolaskom Jovanovica na funkciju ministra sporta.Sada su pojacali rusilacku masineriju i samo par dana prije vaznih utakmica skinuli trenera sa klupe.Valjda ne vole ljude koji postavljaju radne rekorde.Mnogi su bili i jos jesu misljenja da je Mamic bio rusitelj HR nogometa,ali su se prevarili,Sda je pocelo rusenje ne samo Dinama nego i opcenito naseg nogometa.Trajati ce sada mjesec dva eufurija a onda ce se osjetiti to rusenje.Fuj je gdje se politika mjesa u sport.

DU
Deleted user
07:00 09.07.2015.

Sad kad su Mamići u buksi , evo prilike da jajduk pobjedi, neće mu se više ukazati takva prilika jer će ubrzo pustiti kad ustvrde da nisu krivi.....!!!!! Obožavam ovog Mamića , centrafor kakv se rijetko rađa......, skoro svaki udaracrac na gol ide u mrižu......!!!!!

OR
@orlando
00:35 09.07.2015.

Čim se ovi zaluđuju, da sa tim žarom treba ići traziti posao , sigurno ne bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije