SRPSKI SKIJAŠI

Na snježnoj padini ispisali: Nole No. 1

Skijanje
Screenshot Youtube
13.02.2012.
u 13:52

Nije poznato referira li se ideja na nedavnu izjavu Ante Kostelića da ''skijanje nije tenis nego je mnogo komplikovano'', no prizor s Kopaonika izgleda zaista zgodno.

Osamdesetak srpskih instruktora skijanja na tamošnjem se skijalištu, u blizini kojeg se rodio Novak Đoković, poredalo i tijelima na snijegu napravilo natpis – Nole No 1 u čast svim uspjesima koje je ponajbolji svjetski tenisač ostvario.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
marko53
15:53 13.02.2012.

Ovi Srbi su stvarno smiješni. Novak-Nole, Zivorad-Žića, Tihomir-Tića itd .

BU
budisvoj
15:08 13.02.2012.

Pa oni pišu na ćirilici.

AU
aufwiedersehen
15:17 13.02.2012.

Svakom ko ima zrno mozga u glavi je odmah bilo jasno da je to bijedni, niski pokušaj jeftinih plaćenika (novinara) da zakuhaju nepotreban sukob. Jadno i nisko, tako izvlačit nečiju izjavu iz konteksta? Još je rekao da je prijatelj sa Đokovićima. Ništa novo od ljudi koji sebe nazivaju novinari. Jel dobijete neku stimulaciju kad napravite skandal iz ničeg i podmećete ljudima ovako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije