Mali nogomet

Nacional svrstan u skupinu 5 Uefa Futsal kupa

Korab Morina (1)
Daniel Kasap/Pixsell
03.07.2013.
u 19:39

“Relativno smo zadovoljni ždrijebom, imamo svoju reputaciju u Europi i neka drugi misle o nama i našoj igri"

Danas je u sjedištu UEFA-e u Nyonu održan ždrijeb UEFA Futsal Cupa, najelitnijeg europskog futsal klupskog natjecanja, futsal lige prvaka.

Hrvatsku će ove sezone predstavljati Nacional Zagreb koji je u tri navrata bio sudionik ovog natjecanja i uvijek osigurao plasman među šesnaest najboljih momčadi Europe. Temeljem tih rezultata Nacional Zagreb u ovogodišnje natjecanje UEFA Futsal Cupa krenut će u Main Rundi početkom listopada.

Nacional Zagreb izvučen je u skupinu 5 Main runde, tako da će svoje utakmice igrati na mini turniru u Kragujevcu sa domaćin Ekonomcem, prvakom Nizozemske FC Eindhovenom i pobjednikom skupine C iz kvalifikacijske preliminarne runde.

UEFA Futsal Cup, Main Round – Skupina 5

1. Ekonomac Kragujevac (SRB)

2. FC Eindhoven (NIZ)

3. Nacional Zagreb (HRV)

4. Pobjednik preliminarne skupine C (Vegakemeratene (NOR), Minerva (ŠVI), Stella Rossa (AUT), Firat Elzig (TUR)

Svoje viđenje nakon ždrijeba dali su nam trener Nacionala Robert Grdović i kapetan Nacionala Kujtim Morina.

Robert Grdović (trener Nacionala):

“Relativno smo zadovoljni ždrijebom, imamo svoju reputaciju u Europi i neka drugi misle o nama i našoj igri. Mi nastavljamo s radom tamo gdje smo stali i idemo osigurati ulazak među 16 najboljih momčadi Europe“.

Kujtim Morina (kapetan Nacionala):

“Za mene osobno ovo nije loš ždrijeb iako mislim da će nam za prolazak trebati više od onoga što smo pokazali u našem prvenstvu“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije