Dopinške kontrole

Nadal: Kada živite s roditeljima jutarnja buđenja nisu ugodna

Đoković Nadal (1)
AFP
16.12.2012.
u 18:59

– Uplašim se kada netko tako rano zvoni na vrata, uvijek pomislim na najgore

Španjolski tenisač Rafael Nadal požalio se zbog čestih antidopinških kontrola, jer su mu prošli tjedan dvaput pokucali na vrata u samo 24 sata.

– Sve je to potrebno, ali me dovodi u neugodnu situaciju. Prvo su mi došli ujutro u 6.30, a onda i drugi dan u 6.20. Tako se ne smije ponašati prema sportašu, kazao je Nadal te objasnio zašto mu smeta rano jutarnje buđenje:

– Uplašim se kada netko tako rano zvoni na vrata, uvijek pomislim na najgore. Živim s roditeljima pa ni njima nije svejedno što im netko ometa privatnost.

Ključne riječi

Komentara 3

IC
ICCO
19:11 16.12.2012.

Je, stvarno je Rafi neugodno kad dopingaši banu rano ujutro u kuću i zateknu ga kako mu mama sprema čokolino. Mamina maza, možda se osamostali kad mu budu 54 god.

JA
JackRussell
19:13 16.12.2012.

Dečko nema novca da si iznajmi stan. Nije jedini.

MI
miran
11:52 17.12.2012.

Kontroliraju ga sada iako je 6 mjeseci van terena! A gok je igrao .... nisu. Nesto mi tu ne stima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije