'Misija'

Nadareni Hrgota umjesto Švedske bira Hrvatsku

'Photocall of German Soccer Bundesliga Club Borussia Moenchengladbach on 18 July 2012 in Moenchengladbach: Branimir Hrgota/DPA/PIXSELL'
'Rolf Vennenbernd/DPA/Pixsell'
30.09.2012.
u 08:27

Izbornik mlade nogometne reprezentacije Ivo Šušak u srijedu je u Mönchengladbachu bio na utakmici Borussia – HSV i nakon dvoboja susreo sam se s napadačem Borussije Branimirom Hrgotom

Izbornik mlade nogometne reprezentacije Ivo Šušak u srijedu je u Mönchengladbachu bio na utakmici Borussia – HSV i nakon dvoboja susreo sam se s napadačem Borussije Branimirom Hrgotom, 19-godišnjim Hrvatom rođenim u BiH, koji je odrastao u Švedskoj i igrao je za sve mlađe švedske selekcije.

– Na razgovor su došli i Branimirov otac Bono, te menadžer Dražen Gilja, uspostavili smo prvi kontakt, dojmovi su pozitivni i nadam se da bi i nadareni Hrgota uskoro mogao odjenuti hrvatski dres – rekao nam je Šušak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije