Najvatrenije navijačice hrvatskih reprezentativaca njihove su supruge i djevojke

sp-zene-txt.jpg
import
10.06.2006.
u 17:17

U vrijeme kada su muške oči uperene prema Njemačkoj, nježniji spol traži razne načine zanimacije kojim će odagnati trenutačnu nezainteresiranost svojih muškaraca. No to se ne odnosi i na supruge naših reprezentativaca koje će sa zanimanjem pratiti utakmice SP-a. Neke su već u Njemačkoj, neke će tek stići, a tek će poneke zbog majčinskih obveza svoje muškarce ostati bodriti ispred malih ekrana. Elvira Kranjčar već se pridružila svome suprugu Zlatku, a sve će utakmice, najavila je, neizostavno pratiti i Simona Fistrić, djevoka Nike Kranjčara. Anica Kovač uvijek se za utakmice priprema kao prava supruga.

Optimistična Anica
- Bit ću na SP-u i namjeravam pratiti sve tri utakmice prvoga kruga, i tako će biti, nadam se, sve do finala - optimistična je Anica Kovač, koja je kao prava navijačica opskrbljena svim crveno-bijelim rekvizitima, od majice, kape, zastavice, a neizostavno će na njenom licu biti i šahovnica. Iva Balaban također kreće put Berlina u kojem će ostati tri dana. - Ja sam osobna navijačica svoga supruga, no ovoga puta Hrvatska je prioritet. Moje srce kuca za domovinu! Boško ionako nije u prvoj postavi, ali ako ipak zaigra, i još ako zabije gol, onda ću imati dva srca i oba će puknuti od veselja! - govori Iva koja se nakon utakmice s Brazilom vraća na nekoliko dana u Hrvatsku, a zatim u Nemačku kreće autom jer su sve avionske karte rasprodane.

- U drugoj ću turi ostati nekoliko dana jer imam priliku biti sa suprugom, no sada jedino tražim žrtve koje bi putovale sa mnom da ne moram voziti sama - govori Iva. U vezi s plasmanom naše reprezentacije nije previše optimistična.

Stižu bolje polovice
- Vjerujem da ćemo proći drugi krug, ali neću se previše nadati. No, s našom se reprezentacijom nikad ne zna jer uvijek iznenade - kaže. Na SP će doći i Jelena Šimić koja je svoga supruga posjetila već i na pripremama u Termama Čatež. Dolazak svojih boljih polovica na SP očekuje i ostatak reprezentacije.


Majke ostaju kod kuće

Neke se ipak neće uputiti u Njemačku. Tihana Zrnić, supruga pomoćnog trenera Tomislava Ivkovića, potpuno je posvećena maloj kćeri Luni pa joj je nogomet trenutačno u sasvim drugom planu. – Inače volim nogomet, ali trenutačno sam s bebom 24 sata na dan. Bit ću upućena samo u rezultat – rekla je Tihana Zrnić. Kod kuće će ostati i Stefanija Tudor koja je nedavno rodila sina, kao i Kate Didulica.


Poznati odlaze na SP

Mirna Berend nedavno je izjavila da, za razliku od svog dečka, voli pogledati dobru nogometnu utakmicu, pa će se na njezinu dnevnom rasporedu naći utakmice naše reprezentacije. Mia Begović najavila je odlazak na SP sa suprugom Željkom Žnidarićem. U Njemačku će se uputiti i Janica Kostelić s dečkom Borisom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije