top 11

Ovo su najveći sukobi suigrača: Među njima i Ćorlukin okršaj

Vedran Ćorluka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
17.01.2015.
u 23:15

Ronaldo i Bale sukobili su se u svlačionici Reala.

Cristiano Ronaldo i Gareth Bale, nije tajna, baš se i ne podnose. Osim sve češćih verbalnih obračuna, u svlačionici je, nakon ispadanja iz kupa, umalo došlo i do njihova fizička obračuna. Goal, tim povodom, donosi najpoznatije obračune suigrača...

Među njima je i onaj Vedrana Ćorluke i Assou-Ekotta iz dana dok su nastupali za Tottenham. Kamerunac je nekoliko puta kasnio vratiti se u obranu i Čarli ga je nekoliko puta opomenuo. To se Assou-Ekottu nikako nije svidjelo te su se počeli naguravati, pa su ih suigrači rastavili.

Apsolutni kralj sukoba, pa i sa svojima, definitivno je Mario Balotelli. Jedan od njegovih poznatijih obračuna imao je sa Micahom Richardsom 2011. dok su igrali za građane. Suigrači su ih razdvojili na treningu.

O kojim je još sukobima riječ pročitajte ovdje.

>>Pogledajte kako je Bale razljutio Ronalda, 'pale' su i psovke

>>Španjolci ističu da se mrze: Ronaldo otkrio što misli o Baleu

Komentara 1

DH
dalibor.hren
08:55 18.01.2015.

Uglavnom su divljaci na Otoku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije