IVAN KELAVA

Nakon 7 komada, 30 kg opreme najmanji je problem

'11.03.2010., Zagreb - Druga utakmica polufinala EBEL lige, KHL Medvescak - EC Red Bull Salzburg. Ivan Kelava.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
08.12.2011.
u 21:48

– Zašto si nam došao na trening, sad ćeš nam prenijeti negativnu energiju – našalio se sportski direktor Medveščaka Dragutin Ljubić

Jutro nakon što je protiv Lyona sedam puta vadio loptu iz mreže, vratar Dinama Ivan Kelava barem je malo zaliječio rane druženjem s hokejašima Medveščaka. U stvari, ne samo druženjem već i treniranjem. Naime, Kelava je na kraju treninga stao na vrata te si tako ispunio želju da na jedan dan bude i hokejski vratar.

– Joj, pa zašto si nam došao na trening, prenijet ćeš nam negativnu energiju iz Dinama pa ćemo i mi početi primati sedam komada – našalio se sportski direktor Dragutin Ljubić s vjernim navijačem Medveščaka Kelavom.

Na primjedbu da mu neće biti lako nositi 30 kilograma hokejaške opreme, Kelava je odgovorio šalom:

– Joj, kad sam izdržao jučer onih sedam komada, izdržat ću sigurno i 30 kilograma hokejaške opreme.

Parovi 30. kola EBEL-a: Olimpija - Medveščak, Linz - Jesenice, Graz - RB Salzburg, Villach - KAC, Alba Volan - Vienna.

Poredak: Linz 43, RB Salzburg 36, Medveščak 34, Olimpija 31 bod...

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak <<

Ključne riječi

Komentara 3

KA
Kaj
22:45 08.12.2011.

Kelava, za razliku od tebe i tvojih suigrača koji ne znaju pozdravit navijače nakon utakmice jer im \"gazda neda\", igrači Medveščaka cijene svoje navijače i uvijek ih pozdrave nakon utakmice. Sramota da jedni stranci iz Medveščaka imaju više kulture i poštovanja prema navijačima od vas domaćih dečki. Puj!

MP
mpfederer
11:48 09.12.2011.

kaj, razlika je ta da medveščakovi navijači bodre svoje igrače cijelu utakmicu, a dinamovi ih vrijeđaju i gađaju bakljama cijelu utakmicu i kao takvi nisu ni zaslužili da ih igrači pozdravljaju, samo specijalna policija

KL
klubuhb1
19:10 09.12.2011.

mpfederer..... sve potpisujem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije