KONKURENCIJA JE PAKLENA

Nakon nezaboravne sezone vatrenog čeka velika borba: 'To što se pisalo o meni ne tiče me se!'

Hrvatski nogometni reprezentativci stigli u hotel u Hamburg
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
25.07.2024.
u 16:00

Uzbuđen sam. Pripreme pod novim trenerom su zabavne, a to je glavna poanta, ali naravno da se moramo i opet uklopiti. Produžio sam ugovor s Bayernom, zato ostajem ovdje - rekao je

Bayern je u prijateljskoj utakmici očekivano razbio niželigaša Rottach-Egern 14-1. Kasnije su novinari Kickera otišli do trening-kampa bavarskog kluba gdje su porazgovarali s hrvatskim reprezentativcem Josipom Stanišićem koji se vratio s posudbe u Bayer Leverkusenu nakon fantastične sezone u kojoj je s Apotekarima osvojio ligu i kup te igrao finale Europske lige.

“Napravio sam dobar posao. Godina je bila jako lijepa za mene, ali sretan sam što sam se vratio. Bayern je moj dom, kao i klub“, rekao je Stanišić za Kicker nakon utakmice.

 

Novi trener Bayerna Vicent Kompany dao mu je priliku u drugom poluvremenu:

“Još uvijek ćemo imati puno intenzivnih treninga, čak i kad se svi vrate, tako da sam uzbuđen. Pripreme pod novim trenerom su zabavne, a to je glavna poanta, ali naravno da se moramo i opet uklopiti.”

FOTO Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Hrvatski nogometni reprezentativci stigli u hotel u Hamburg
1/21

Dakako, na pitanje o poziciji koju bi želio igrati, Stanišić je jasno naveo svoju prirodnu poziciju desnog beka iako mu neće biti lako izboriti se za tu poziciji pored jake konkurencije Joshue Kimmicha i Noussaira Mazraouija.

 

Bayer ga je htio zadržati, ali Stanišić je ipak prelomio:

“Ne tiču ​​me se sve te spekulacije. Odradio sam svoj posao. Željela su me oba kluba, što je naravno tim bolje. Sada sam produžio ugovor s Bayernom, zato ostajem ovdje.”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije