PRIPREME ZA SEZONU

VIDEO Mladi Hrvat trenira s Bayernom. Njegov razvoj izgleda sve zanimljivije

Bayern Munich Training
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/3
19.07.2024.
u 22:49

Pavlešić bi sa seniorskom momčadi trebao proći veći dio ovoljetnih priprema. Nakon što to odradi, klub će odlučiti što će dalje s njime

Njemački velikan Bayern je krenuo s pripremama za iduću sezonu. Otvorit će je 16. kolovoza u prvoj utakmici Njemačkog nogometnog kupa protiv Ulma. Uoči početka nove sezone odigrat će četiri prijateljske utakmice. Od toga će dvije biti s engleskim velikanom Tottenhamom.

Prva utakmica Bundeslige im je na rasporedu 25. kolovoza, a igrat će u gostima kod Wolfsburga. Bit će to prvi test za novoga trenera Vincenta Kompanyja koji je nakon prošle sezone preuzeo klupu od Thomasa Tuchela. Kompany je na pripreme poveo velik broj igrača, a među njima su i neka neočekivana lica.

GALERIJA Osvanule fotografije Joška Gvardiola s kupanja, u prvom planu njegovo mišićavo tijelo

Bayern Munich Training
1/12

Tako je zajedno s ostatkom momčadi trenirao 18-godišnji Anthony Pavlešić, Australac koji ima i hrvatsku putovnicu. U bavarski je klub stigao prošloga ljeta. Do sada je za Bayernovu U-19 momčad odigrao 19 utakmica, a jednom je nastupio i za drugu momčad kluba.

Pavlešić bi sa seniorskom momčadi trebao proći veći dio ovoljetnih priprema. Nakon što to odradi, klub će odlučiti što će dalje s njime. Najizglednije je da će nastaviti igrati za drugu momčad, ali isto tako je moguće da će otići na kakvu posudbu.

VIDEO Real Madrid objavio: Luka Modrić potpisao je novi ugovor, on je naš kapetan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije