Europska liga

Nani i Welbeck zaboravili putovnice uoči puta u Amsterdam

Nani
AFP
16.02.2012.
u 12:42

Nani i Welbeck su tek u zrakoplovnoj luci primijetili kako su kod kuće ostavili putovnice uoči puta Manchester Uniteda u Amsterdam. Ekspedicija crvenih vragova morala je čekati dok osiguranje kluba nije otišlo po njihove putovnice

Manchester United danas gostuje u Amsterdamu, gdje protiv Ajaxa igra prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige. Menadžer Alex Ferguson nije bio previše oduševljen činjenicom da se cijela momčad zbog nemara Nanija i Welbecka morala neplanirano zadržati u zrakoplovnoj luci. 

I dok su jedni bili ljutiti, navijači su s druge strane bili oduševljeni i sretni. Iskoristili su priliku i fotografirali se sa svojim ljubimcima.

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
08:23 17.02.2012.

Samo mala informacija za redakciju Vecernjaka,za putovanje unutar Evropske Unije,za drzavljane iste,nije potrebna putovnica,vec je dovoljna osobna karta,samo toliko da znate.Kada Hrvatska 01,07,2013 udje u Evropsku uniju,gradjani Hrvatske ce moci da putuju po celoj Evropskoj Unuji sa osobnom.eloj Evropskoj Unuji sa osobnom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije