POČIVAO U MIRU

Napustio nas je velikan hrvatskog sporta, zauvijek će se pamtiti mitski okršaj s drugom legendom

Pexels
10.09.2024.
u 19:15

Dogodilo se to na splitskim Gripama na kojima su se 1976. godine napunile tribine do kraja, a Cikatić je slavio pobjedu prekidom u šestoj rundi.

U 71. godini umro je Vlado Krstulović, velikan hrvatskog borilačkog sporta, koji je na svojem putu u karijeri najviše bio poznat kao veliki izazivač Branka Cikatića, legendarnog hrvatskog borca, s kojim se borio dok je Cikatić već bio u pohodu na svjetski vrh, legendarni Branko bio je u to vrijeme svjetski prvak u najjačem izdanju, prvi pobjednik turnira K-1 Grand Prix u Japanu.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

1/17

Dogodilo se to na splitskim Gripama na kojima su se 1976. godine napunile tribine do kraja, a Cikatić je slavio pobjedu prekidom u šestoj rundi. Hrvatski Tigar je time opravdao ulogu favorita u tom okršaju, no zauvijek će se pamtiti kako se borio i njegov splitski protivnik, majstor u full-contactu i u kickboksu. 

VEZANI ČLANCI:

S druge strane, svi oni koji su 70-ih rado išla po noćnim klubovima po Splitu i okolici, mogli su upoznati Krstulovića u sasvim drugoj ulozi. Bio je izbacivač, redar na vratima i u ugostiteljskom objektu. Podsjetimo, legendarni borac Branko Cikatić preminuo je 2020. godine u 66. godini nakon što se borio s više teških bolesti, a danas je došla i tužna vijest o smrti njegovog svojedobnog rivala iz Splita.

- Smlavit ću Branka Cikatića - rekao je svojevremeno Krstulović uoči borbe s Hrvatskim tigrom. 

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
00:37 11.09.2024.

Rival Ciki???? Pa pomeo je ring s njim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije