Demetrious Johnson:

Stipe Miočić će se teško vratiti, tri godine se nije borio, a u posljednjoj borbi je nokautiran

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
04.09.2024.
u 10:33

– Miočić se dugo nije borio. Posljednji meč je izgubio nokautom. Kakvo je njegovo tijelo, nije se borio tri i pol godine. On ima svoj posao vatrogasca, bit će mu teško se vratiti i boriti se protiv Jonesa – podvukao je Demetrious Johnson.

Okršaj između UFC-ovog prvaka teške kategorije Jona Jonesa i najvećeg teškaša u povijesti promocije Stipe Miočića najavljen je za studeni, ali još nije službeno potvrđen. No mnogi fanovi, borci i stručnjaci smatraju kako taj dvoboj nema smisla ponajviše zbog Stipine duge neaktivnosti i godina, prije dva tjedna je proslavio 42. rođendan, piše Croring.

Američki borac hrvatskih korijena je posljednju borbu imao u ožujku 2021. kada je nokautom na početku druge runde izgubio protiv Francisa Ngannoua.

A svoju priliku traži privremeni prvak UFC-ove teške kategorije Tom Aspinall, mnogi smatraju kako je Englez zaslužio meč protiv Jonesa.

Jedan od MMA velikana Demetrious Johnson je nedavno gostujući u JAXXON podcastu iznio vrlo zanimljivo rješenje novonastale situacije u UFC-ovoj teškoj kategoriji.

– Meč između Jonesa i Miočića ne mora biti za pojas. Bez obzira na naslov, to je obračun dvojice legendarnih boraca. Taj bi meč prodao isti broj PPV-a bilo da je za titulu ili ne – kazao je Demetrious Johnson i nastavio:

– Sigurno sam da bi Jones dobio isti honorar, bio prvak ili ne. Ne želim govoriti što bi on trebao učiniti, ali kao MMA fan rado bih gledao Jonesa u meču protiv Toma Aspinalla. Ako Jones ne želi taj meč i traži borbu protiv Miočića, onda neka se bori sa Stipom.

Slavni borac skreće pažnju na Stipinu neaktivnost koja sada traje već tri i pol godine.

– Miočić se dugo nije borio. Posljednji meč je izgubio nokautom. Kakvo je njegovo tijelo, nije se borio tri i pol godine. On ima svoj posao vatrogasca, bit će mu teško se vratiti i boriti se protiv Jonesa – podvukao je Demetrious Johnson.

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije