FEDERICO COPPITELLI

'Naš cilj nije samo proći dalje, već na zacrtan način. Želim zrelu igru, fokus je na nama'

storyeditor/2024-07-31/PXL_250724_117947562.jpg
01.08.2024.
u 17:07

Osijek večeras igra uzvrat drugog pretkola Konferencijske lige protiv Levadije koju je na Opus Areni svladao s visokih 5:1

Nogometašima Osijeka otvaranje sezone prošlog četvrtka nije moglo proći bolje. Momci koje trenira Federico Coppitelli upisali su 5:1 pobjedu nad Levadijom u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige. Taj nastup na Opus Areni bio je dosad i najuvjerljiviji trijumf bijelo-plavih u svim europskim nastupima koje su imali. Važan je to podatak, a posebice za njihovo samopouzdanje. No čeka ih uzvrat i potvrda dobre forme i igre.

Osijek večeras igra uzvrat protiv estonske Levadije u gostima (18 sati po hrvatskom vremenu, MaxSport 1), a u njega kreće s puno optimizma.

VEZANI ČLANCI:

– Imamo prednost koju smo u prvom susretu zaslužili dobrom igrom, to imamo na umu. Kako sam rekao i prije, fokus je isključivo na našoj igri. Nećemo biti zadovoljni lošom predstavom i ne mogu reći da želimo igrati bez imalo truda jer imamo veliku prednost. Fokusirani smo na konstantan rast. Naš cilj nije samo proći dalje, već proći na zacrtan način. Mislim da smo imali puno dobrih prilika u prvom susretu, nadam se da će tako biti i sada. Osim toga, zadovoljan sam i odgovorom dečki koji su ušli s klupe, nadam se ponovno zreloj igri – rekao je trener Osijeka Coppitelli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije