Nevjerojatno

Nećete vjerovati zašto ovaj navijač prodaje stan, ženu i djecu!

Hrvatska - Meksiko
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
28.06.2014.
u 15:49

"Prodajem stan, sve nekretnine, suprugu i djecu", napisao je navijač te dodao kao traži 10 milijuna eura za cijeli paket, a da će sav novac uložiti u povratak meksičkog vratara

Guillermo Ochoa fantastičan je na ovom Svjetskom prvenstvu. Meksički vratar oduševio je navijače diljem svijeta svojim vrhunskim obranama, a na njegovim krilima Meksiko je 'odletio' od osmine finala, u kojoj će igrati protiv Nizozemske.

U grupnoj fazi natjecanja njegova reprezentacija osvojila je sedam bodova, a primila svega jedan pogodak. Jedini koji mu je uspio zabiti jest naš igrač Ivan Perišić. A ono što je zanimljivo kod "meksičkog Isusa" je to što nema klub! Naime, protekle tri sezone branio je za Ajaccio, koji je ove sezone ispao iz prve lige, ali mu je istekao ugovor. Uprava mu prvo uopće nije ponudila novi ugovor, a sada je ionako prekasno jer je na sebe navukao interes puno većih klubova.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

A sve to nije baš najbolje prihvatio jedan navijač Ajaccioa, koji je potpuno izgubio živce zbog poteza uprave voljenog kluba pa je sve odlučio uzeti u svoje ruke. On je na jednom popularnom francuskom oglasniku u ponudu stavio sve što ima.

"Prodajem stan, sve nekretnine, suprugu i djecu", napisao je navijač te dodao kao traži 10 milijuna eura za cijeli paket, a da će sav novac uložiti u povratak meksičkog vratara.

Na njegovu žalost, ili možda na sreću, šanse da uspije u svom naumu su gotovo nikakve.

>>'Meksiko nas je taktički razbio. Kovač je neiskusan!'

Komentara 4

JU
jurevina
16:44 28.06.2014.

Ajde sad malo o Niki Kovaču,ta niste od jučer o njemu pisali...ili ćete možda sutra u nastavcima,ma gubite se u (znate gdje)!

Avatar Perica1
Perica1
18:22 28.06.2014.

Dobar dio navijača nogometnih klubova i reprezentacija ima mentalni sklop kao i ovisnici o kladionici-poremećaj kontrole nagona, tako da se njima teško može vjerovati, znaju iznenaditi.

TO
tomzag
09:11 29.06.2014.

Vidjet ćemo "Isusa" protiv Nizozemske. Mogao bi postat glinenim golubom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije