VRIJEDI 4 MILIJUNA EURA

Rijeka radi na transferu mladog reprezentativca, a sada se u priču uključio i Hajduk

Rijeka: Rijeka i Istra sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
03.09.2024.
u 09:14

Lind je desno krilo, a igra dominantno lijevom nogom a prošle sezone bio je na posudbi u Vejleu u kojem je uz probleme s ozljedama zabilježio 12 nastupa bez golova ili asistencija

Victor Lind ime je koje se nedavno pojavilo kao potencijalno pojačanje Rijeke. Riječ je o mladom danskom reprezentativcu i igraču Midtjyllanda koji bi trebao biti zamjena za Franju Ivanovića kojeg je Rijeka nedavno prodala u Belgiju u transferu vrijednom četiri milijuna eura!

Lind je desno krilo, a igra dominantno lijevom nogom a prošle sezone bio je na posudbi u Vejleu u kojem je uz probleme s ozljedama zabilježio 12 nastupa bez golova ili asistencija. Novinar Troels Baker Thøgersen s portala Tipsbladet piše kako bi posao trebao biti završen do kraja ovog tjedna.

No, menadžerski krugovi bliski tom tržištu kažu da je oko na mladog Danca navodno bacio oko i Hajduk ili ga isti krugovi pokušavaju ponuditi splitskom klubu. Znači li to da bi Hajduk mogao pokvariti planove Rijeci, vidjet ćeo do kraja tjedna... 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije