REAKCIJE

Navijači Hajduka razočarani: Ovaj Hajduk je negledljiv i žalostan. Dinamo će nam utrpati pet komada

Split: Utakmica 22. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Gorice
Ivo Cagalj/PIXSELL
19.02.2023.
u 19:39

'Od igre jedino gora je publika koja se sprda s svojim mladim igračem Sentićem'

Splitski Hajduk teškom je mukom svladao Goricu 2:1 na Poljudu uoči velikog derbija na Maksimiru protiv Dinama i kup susreta protiv Osijeka u Gradskom vrtu. Goričani su mogli odnijeti i bod, ali su se pošteno napromašivali, dok je utakmicu riješio Nikola Kalinić pogotkom u završnici utakmice. 

Navijači Hajduka nezadovoljni su igrom svojih ljubimaca, smatraju kako to može i treba izgledati puno bolje. Komentarima su zasuli službenu facebook stranica bijelih. 

- U nedjelju s ovakvom igrom lagano nam Dinamo utrpa 5 komada a i Gorica je mogla barem 3 zabiti danas. Žalosno i loše

- Danas malo jača momčad od Gorice bi odnijela lagano tri boda iz Splita !! Hajduk jednostavno negledljiv, odavno nisam gledao lošijega Hajduka!

- Zanimljivo je što nitko ne spominje Fossatija... Frajer je tragedija u obrani, kasni u svaki duel, ne isprati nikad igrača, radi faule u opasnoj zoni i smijulji se. Poslije njegovog faula je bio korner iz kojeg smo dobili gol

- Molim Vas recite Leki da pregazi svoj tulavi ponos i okani se te 3-5-2 formacije dok nismo rak dobili. Hvala!

- Gospode, Bože.... Sreća, ali stvarno sreća što igrači Gorice iz broda promaše more .... Inače, imali su lagana 3-4 gola

Standings provided by Sofascore
 
Ključne riječi

Komentara 1

KA
kažemja
13:55 20.02.2023.

Ma neće pet . Dovoljno je i jedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije